PNL Timiș întinde o mână către USR Plus

Semnal de deblocare a neînțelegerilor dintre PNL și USR Plus: Alin Nica, președintele interimar al PNL Timiș, a anunțat că va susține numirile lui Ruben Lațcău (USR) și Cosmin Tabără (PNL) în funcțiile de viceprimari ai Timișoarei.

”PNL va face ceea ce trebuie pentru cetățenii Timișoarei. Vom vota astăzi cei doi viceprimari PNL și USR Plus și așteptăm în continuare ca partenerii noștri să semneze protocolul administrativ asupra căruia am convenit și pe care eu l-am semnat în urmă cu o lună de zile. Poziția noastră este una deschisă, așa că haideți să ne apucăm de treabă. Actele de politicianism meschin sau atacurile politice nu își au rostul. Sperăm ca această mână pe care noi, PNL, o întindem către USR Plus să fie receptatp pozitiv și să facă și ei acelașu lucru în toate UAT-urile din județ”, a transmis Alin Nica.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

5 Comments
Alabala 16 noiembrie 2020
Păi să facă live pe fcb de la negocieri ! Atunci vedem cine umblă cu cioara vopsita...😁
Bunicu 16 noiembrie 2020
Tot nu înțeleg de ce domnul Nica nu spune clar și răspicat că DA, vom alege un vicepreședinte la C.J. de la useriști...Tot o dă pe după copac...E cvlar că voia să-i tragă clapa neamțului....
Poli 21 16 noiembrie 2020
Atentie PNL , useristii sunt specialisti in a taia mina dusmanului.
Poli 21 16 noiembrie 2020
Cind citesti comentariului unui ratan ( scuze, godac) . dar si a altor specimene asemenea , iti dai seama cita dreptate a avut Tutea.
Godac Godină 16 noiembrie 2020
Alinica și Alinuța