Termeni legali şi condiţii

Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.renasterea.ro.

Folosirea site-ului si accesul la informatiile oferite prin intermediul lui inseamna, implicit, acceptarea termenilor si conditiilor statuate in aceasta sectiune.

Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Preluarea stirilor

Preluarea stirilor de pe RENASTEREA.RO, de catre alte site-uri, se face in limita de maximum 500 de caractere, cu precizarea sursei www.renasterea.ro, cu link activ catre site-ul sursa.

In cazul preluarii imaginilor de pe RENASTEREA.RO, precizarea sursei este, de asemenea, obligatorie!

Utilizatorii care reproduc sau modifica materilele de pe acest site, in alte conditii decat cele legale, vor suporta consecintele conform legilor Romaniei si tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

Este strict interzis sa legati acest site cu alte site-uri, fara ca in prealabil sa aveti permisiunea noastra scrisa!

Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de RENASTEREA.RO sau de altcineva (comentariu), violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Modificari

RENASTEREA.RO isi rezerva dreptul de a modifica, in orice moment, sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

RENASTEREA.RO poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului.

Legaturi

Site-ul poate furniza, sau terte parti pot furniza, prin intermediul site-ului, legaturi („link”-uri) catre alte pagini. RENASTEREA.RO nu garanteaza si nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu raspunde in nici un fel de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale de pe/disponibile pe acestea.

RENASTEREA.RO nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de continutul, bunurile sau serviciile disponibile pe sau prin intermediul acestora.

Responsabilitati

Prin folosirea acestui site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord ca:

Orice material descarcat sau obtinut in orice fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului se afla astfel la dispozitia utilizatorului si poate fi folosit doar pe riscul propriu. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date ce ar putea rezulta din descarcarea continutului site-ului.

Raspunderea pentru comentarii

Site-ul cuprinde o sectiune in care cititorii isi pot posta/prezenta opiniile – in mod liber, direct si nemijlocit – la rubrica de Comentarii, in virtutea dreptului la libera exprimare. Raspunderea asupra continutului opiniilor si comentariilor postate de cititori pe site-ul RENASTEREA.RO revine in intregime autorilor postarilor.

Sectiunea de comentarii are regim similar cu retelele de socializare si de posta electronica/mesagerie colective, raspunderea pentru folosirea rubricii si pentru continutul comentariilor postate revenind exclusiv autorilor.

RENASTEREA.RO isi rezerva dreptul de a elimina acele opinii/comentarii pe care le considera daunatoare, sub orice forma, imaginii site-ului, inclusiv de a bara IP-urile celor care se exprima indecent, fara o notificare prealabila.

Potrivit Hotararii din 2.02.2016 a Curtii Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg, raspunderea proprietarilor de site-uri nu poate fi angajata daca exista un DISCLAIMER care avertizeaza asupra conditiilor de postare a comentariilor, statuandu-se ca in cazul unor comentarii care ating drepturile unei persoane este suficient un sistem care poate sterge comentariile la simpla cerere a persoanei interesate.

RENASTEREA.RO va sterge orice comentariu la simpla cerere scrisa a persoanelor care se considera vatamate, cu motivarea exacta, fundamentata, a solicitarii. Cererile in acest scop vor fi trimise pe adresa de email [email protected].

In cazul unui comentariu considerat prejudiciant de un tert, RENASTEREA.RO va pune, in situatia unui litigiu, exclusiv la dispozitia autoritatilor, IP-ul persoanei care a postat un asemenea comentariu, in scopul identificarii si angajarii raspunderii.

Raspunderea civila pentru orice aspect legal postarea opiniilor si comentariilor apartine exclusiv celor care posteaza si in nici un un caz RENASTEREA.RO! Autorul unei postari nu va revendica vreun drept legal sau vreo raspundere din partea RENASTEREA.RO asupra textului postat in paginile RENASTEREA.RO.

–––––––––––––––––––––––––

Opiniile exprimate în articolele publicate pe RENASTEREA.RO aparţin în exclusivitate autorilor!