Noi execuții în PNL Timiș

alin popoviciu

Doi liberali și-au depus astăzi, oficial, la PNL Timiș, renunțarea la mandatul de consilier județean. Este vorba despre Cosmin Ligius Buboi și Nicolae Bitea.

CITEȘTE ȘI: A nenorocit două copile din Timiș și a fugit. A fost prins în Germania

Până la ora 12, au avut termen pentru a proceda la fel alți doi aleși de pe lista PNL pentru CJT: Alin Popoviciu și Călin Roman. Deoarece aceștia din urmă nu și-au depus renunțarea la mandat, se vor urma procedurile statutare pentru excluderea lor din partid.

“Vrem să schimbăm modul de a face politică. Toți cei din nucleul zero trebuie să își asume eșecul alegerilor în Timișoara, așa cum au făcut-o Nicolae Robu și Dan Diaconu. Problemele de imagine nu trebuie să mai afecteze credibilitatea PNL și a candidaților filialei. Dacă am face altfel, ar însemna doar să băgăm gunoiul sub preș, iar în politică trebuie să avem responsabilitate și asumare”, a precizat Alin Nica, președintele interimar al PNL Timiș.

Următorii doi aleși pe lista PNL pentru CJ Timiș sunt Andrei Cotețiu și Cosmin Lazăr.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Noi execuții în PNL Timiș

  1. foarte bine robu a pierdut alegerile si din cauza acestui tzigan de popoviciu din scoala lui băsescu si blaga . un escroc afară cu el din pnl îl vrem pe robu în parlamentul romanieie si nu pe moldoveanca de gorghiu .

Lasă un răspuns