Noi execuții în PNL Timiș

Doi liberali și-au depus astăzi, oficial, la PNL Timiș, renunțarea la mandatul de consilier județean. Este vorba despre Cosmin Ligius Buboi și Nicolae Bitea.

CITEȘTE ȘI: A nenorocit două copile din Timiș și a fugit. A fost prins în Germania

Până la ora 12, au avut termen pentru a proceda la fel alți doi aleși de pe lista PNL pentru CJT: Alin Popoviciu și Călin Roman. Deoarece aceștia din urmă nu și-au depus renunțarea la mandat, se vor urma procedurile statutare pentru excluderea lor din partid.

“Vrem să schimbăm modul de a face politică. Toți cei din nucleul zero trebuie să își asume eșecul alegerilor în Timișoara, așa cum au făcut-o Nicolae Robu și Dan Diaconu. Problemele de imagine nu trebuie să mai afecteze credibilitatea PNL și a candidaților filialei. Dacă am face altfel, ar însemna doar să băgăm gunoiul sub preș, iar în politică trebuie să avem responsabilitate și asumare”, a precizat Alin Nica, președintele interimar al PNL Timiș.

Următorii doi aleși pe lista PNL pentru CJ Timiș sunt Andrei Cotețiu și Cosmin Lazăr.

3 Comments
je suis 08/10/2020
uite si la coclitu asta de la gotlob ...
ghiocel trandafir poanta 06/10/2020
foarte bine robu a pierdut alegerile si din cauza acestui tzigan de popoviciu din scoala lui băsescu si blaga . un escroc afară cu el din pnl îl vrem pe robu în parlamentul romanieie si nu pe moldoveanca de gorghiu .