Dominic Fritz, primarul ales al Timişoarei: Trebuie să schimbăm lucruri de la rădăcină. O să vă dezamăgesc în câteva privinţe, voi lua decizii dure

dominic fritz

Dominic Fritz, primarul ales al municipiului Timişoara, a declarat, într-o transmisie live pe Facebook, joi seară, că în ultimele zile s-a preocupat de câteva domenii importante pentru oraş, fară să ofere însă prea multe detalii, acestea urmând să fie dezvăluite săptămână viitoare. Fritz a adăugat că va schimba unele lucruri de la ”rădăcină” și că va dezamăgi în câteva privinţe, deoarece va lua decizii dure:

CITEŞTE ŞI: Familie decimată de COVID-19. Opt membri și-au pierdut viața

”Am fost la Reşiţa, unde este un primar ales pentru un al doilea mandat, cu largă majoritate, care a restructurat aparatul administrativ, şi ne-am uitat la niste proiecte frumoase, eu vreau să învăţ de la cei care au trecut deja printr-un proces de reformă, iar Primăria Timişoara are nevoie de asta”. (…)

”Am nevoie de o majoritate, USR Plus a câştigat 40 la sută, avem doar 13 consilieri, şi mâine începem negocierile cu PNL, şi în Timişoara şi la nivel de judeţ, unde PNL a câştigat. Mâine (vineri, n.r.) vedem dacă facem un prim pas al colaborării. Nu vom începe să negociem funcţii pentru directori care să rămână sau să fie aduşi. Vom negocia principii, să recrutăm oameni pe bază de competenţă. Sunt curios daca găsim în PNL un partener. Nu e un secret că la Timişoara au pierdut pentru că în ultimii ani nu au respectat aceste principii, de administraţie onestă şi deschisă”.

CITEŞTE ŞI: Disperare în industria muzicală. Artiștii timișeni amenință cu forme extreme de manifestare

Primarul ales al Timişoarei susţine că este adeptul măsurilor dure şi că le vă aplica, chiar dacă acestea nu vor fi bine primite de unii dintre timişoreni.

”Trebuie să schimbăm lucruri de la rădăcină, deja nu-i uşor. Îmi sună telefonul toată ziua. Dar nu pot să răspund şi lumea se supară, am şedinţe, întâlniri… Aştept să am şi un secretariat şi lumea să sune acolo să ceară o programare telefonică. Trebuie să îmi prioritizez timpul. O să vă dezamăgesc în câteva privinţe, voi lua decizii dure, care n-o să placă tuturor, dar asta e responsabilitatea mea ca primar şi sunt hotărât să acţionez”, a mai precizat Dominic Fritz.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “Dominic Fritz, primarul ales al Timişoarei: Trebuie să schimbăm lucruri de la rădăcină. O să vă dezamăgesc în câteva privinţe, voi lua decizii dure

    1. Stimata Carmen,(de la Timisoara,nu de la Ronda). Si mie ,,IMI” place traditia germana. Inca mai sunt banatani generatia mea,(80 ani si peste) care mai spun ,,lucru nemtasc” cand vad ceva de calitate. Asa ca toti asteptam de la ,,primarul neamt” multe ,,lucruri nemtasti”.

  1. Latră câinii urinând cu boltă pe schelele debarcatului care rămâne impresionat extatic de șantierele ponosite din jurul edificiilor ridicate de maghiari la 1900.
    Gata cu lătratul!
    ia lopețica, găletușa și grebluța că te așteaptă tanța cu extraveralul și prazul!

    1. Da,i-mi place ca tine la traditia notorie germana care in decursul istoriei s- a dovedit foarte eficienta .😅Se da militaria jos din,pod.

  2. De.primar,învățați totul din mers,noi populația mai matură nu mai avem timp pina va dezmeticiți sa învățați ce înseamnă să fi primar.Inconjurati-va de oameni competenți,bine pregătiți profesional,practicați munca de grup,nu politică,ci administrativă.Pe noi nu ne încălzește coloratura politica,ci munca ce o desfășurați pentru că Timișoara să redevină orașul nr.1 al țării.Credeti că Boc de la Cluj este mai capabil că dvs?Demonstrați că NU!Bafta!

Lasă un răspuns