Raed Arafat anunţă pericolul de pe stradă: „Avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu că sunt bolnave”

Raed Arafat are COVID 19. Medicul a fost, la finele săptămânii trecute, la Timișoara, unde s-a întâlnit cu numeroase oficialități

Raed Arafat, șeful DSU, susține că cifra reală a cazurilor de bolnavi Covid-19 ar putea fi mult mai mare, deoarece unii oameni nu știu că au boala și merg pe stradă. Tocmai din acest motiv este absolut necesar ca oamenii să poarte masca pe față.

„La modul în care crește numărul sunt convins că aceste spitale vor trata pacienți Covid-19. Spitalele covid ar putea să nu mai fie suficiente, în ele sunt tot mai mulți pacienți. E normal în etapa următoare să avem paturi în plus.

CITEŞTE ŞI: Nelu, un român fără adăpost din Franța, a primit o casă și un loc de muncă după ce și-a donat toți banii pentru victimele furtunii Alex

Nu toate unitățile spitalicești au spații pentru a realiza aceste circuite. De exemplu ajunge un pacient după un accident, este operat, i se face test Covid și ne trezim că este pozitiv. El trebuie să continue tratamentul acolo. Pentru binele pacientului el trebuie să fie tratat în siguranță.

Este clar că avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu, de aia trebuie purtată mască în fiecare zi. Nu pot să vă zic un număr. Cifra reală a cazurilor ar putea fi mai mare”, a declarat Raed Arafat în cadrul unei conferințe de presă, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Raed Arafat anunţă pericolul de pe stradă: „Avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu că sunt bolnave”

Lasă un răspuns