Lionel Messi are nevoie de mai mult timp pentru a se reface după Covid-19

Lionel Messi are nevoie de mai mult timp pentru a se reface după Covid-19

Fotbalistul argentinian Lionel Messi (Paris Saint-Germain) a dezvăluit pe reţelele de socializare că are nevoie de mai mult timp pentru a se reface după ce a fost infectat cu Covid-19 în timpul sărbătorilor de iarnă, transmite AFP.

CITEȘTE ȘI: Prinţul Charles expune la Londra 79 dintre acuarelele sale, inclusiv peisaje din România

”Aşa cum ştiţi, eu am avut Covid şi vreau să vă mulţumesc pentru toate mesajele pe care le-am primit. Mi-a luat mai mult timp decât am prevăzut pentru a mă face bine şi sunt aproape restabilit şi nerăbdător să revin pe teren. Mă antrenez în aceste zile pentru a mă reface 100%, înainte de frumoasele provocări din acest an şi sper că în curând ne vom revedea”, a scris Messi pe contul său de Instagram, unde a postat şi o fotografie alături de soţia lui Antonella Roccuzzo şi canişul lor Toby.

messi 1

Messi, care a câştigat Balonul de Aur pentru a şaptea oară, a contractat virusul în vacanţa de iarnă, după ce a petrecut câteva zile în Argentina. După revenirea în Franţa, pe 5 ianuarie, el a fost testat negativ şi a început antrenamentele individuale la baza sportivă a lui PSG, dar nu a fost suficient recuperat pentru a juca în meciurile oficiale.

Cel mai probabil , Lionel Messi va fi menajat şi la meciul de sâmbătă dintre Paris Saint-Germain şi Brest, din Ligue 1.

Agerpres


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *