Contracte privind asigurările de sănătate, precizări de la CJAS Timiș

medic 5

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş a făcut precizări feritoare la procesul de contractare.

Pentru furnizorii care în 30 iunie 2019 se află în relaţie contractuală cu CAS Timiş, contractele se prelungesc prin acordul părţilor până în 31 iulie 2019, prin acte adiţionale (cu îndeplinirea de către furnizori a tuturor condiţiilor privind relaţiile contractuale: documente, condiţii de eligibilitate etc).

Condiţiile acordării asistenţei medicale în baza actelor adiţionale sunt cele prevăzute în actele normative în vigoare pe perioada derulării actelor aditţonale. Termenul de încheiere a actelor adiţionale pentru luna iulie este 28 iunie 2019, prin semnarea de către ambele părţi. Procesul de contractare pentru perioada august 2019-decembrie 2019, pentru toţi furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale, se va desfăşura în luna iulie 2019.

Pentru furnizorii care au în derulare contractele de furnizare de servicii cu CAS Timiş până în 31 iulie 2019, relaţiile contractuale continuă prin încheiere de acte adiţionale cu valabilitate până în 31 decembrie 2019.

Pentru furnizorii noi, care nu se află în relaţie contractuală cu CAS Timiş, se  vor încheia  contracte cu valabilitate până în 31 decembrie 2019, conform prevederilor legale în vigoare.

Data-limită de finalizare a procesului de contractare este 31 iulie 2019. Condiţiile acordării asistenţei medicale – atât în baza actelor adiţtionale, cât şi în baza contractelor nou încheiate, modalitatea de stabilire a sumelor contractate şi alte amănunte sunt cele prevăzute de actele normative în vigoare. Documentele necesare încheierii actelor adiţionale de prelungire, termenele-limită pentru depunerea acestora şi calendarul de activităţi specifice procesului de contractare vor fi afişate pe site-ul CAS Timiş şi la sediul instituţiei


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Contracte privind asigurările de sănătate, precizări de la CJAS Timiș

  1. Ce face statul cu banii de asigurari de sanatate? In ultimii 10 ani ca sa nu zic de mai mult am contribuit luna de luna cu sume intre 500 si 900 lei/luna, bani din care n-am beneficiat de un consult gratuit sau vreo analiza. Cand am solicitat medicului de familie un set de analize am fost trimis sa ma interesez unde sunt fonduri, asta e atitudinea statului roman fata de cetateni? RUSINE!! In final am scos din portofel 500 de lei si le-am facut la privat! De ce nu se acorda prioritate profilaxiei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *