Finanțări pentru proiecte culturale și evenimente dedicate tinerilor

festivalul inimilor2018.3

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a făcut cunoscut, cu mare întârziere, programul anual al finanţărilor nerambursabile de la bugetul propriu, pentru activităţi nonprofit, pentru domeniile cultură și tineret, pentru anul 2019, în sumă de 1.800.000 de lei.

Defalcate pe domenii, sumele sunt de 1.500.000 de lei pentru cultură și 300.000 de lei pentru tineri. Banii provin de la bugetul local al municipiului Timișoara, însă nici o finanțare nerambursabilă nu poate depăși 70 la sută din bugetul total al proiectului. Finanţările nerambursabile trebuie însoţite de o contribuţie de minimum 30 la sută din valoarea totală a proiectului din partea beneficiarului, din care minimum de 10 la sută trebuie să reprezinte contribuţia proprie a beneficiarului, diferenţa de 20 la sută putând fi acoperită din alte surse atrase.

CITEȘTE ȘI: Un omagiu adus, peste veacuri, frumuseții sufletului țărăncii noastre 

Proiectele trebuie să se desfășoare până la 31 decembrie 2019, iar data limită de depunere este 8 iulie. Proiectele se depun într-un exemplar la sediul Casei de Cultură a Municipiului Timişoara, str. Miron Costin nr. 2  şi vor avea menţiunea pe plic „pentru Comisia de cultură” sau  “pentru Comisia de tineret” şi un exemplar în format electronic pe CD/DVD/stick. Evaluarea şi selecţia proiectelor în vederea obţinerii finanţării nerambursabile se va face de către Comisia de cultură şi Comisia de tineret, constituite prin dispoziţia primarului municipiului Timişoara, în perioada 9-19 iulie. Suma alocată este mai mică, dacă o comparăm cu anul trecut, când s-au cheltuit de la bugetul local 2,5 milioane de lei pentru astfel de proiecte


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns