Gest de mare omenie al unui echipaj de jandarmi, lângă Timișoara. Ce au făcut după ce au terminat controalele

om sarac

Un echipaj de jandarmi a devenit, fără ca membrii lui să știe, subiectul unei postări devenită virală pe rețelele de socializare. Totul s-a întâmplat în parcarea unui supermarket din Giroc, unde oamenii legi au mers în control.

CITEȘTE ȘI: Vaccinare anti-Covid-19, etapa 3. Totul despre lista de aşteptare care se deschide luni, 15 martie

Echipajul de jandarmi a controlat respectarea restricțiilor impuse de carantină. După care au observat că, în parcare, se afla un ob care vindea câteva mere și gutui. Și-au dat seama că are nevoie de ajutor și nu au ezitat. ceea ce au făcut i-a impresionat pe cei prezenți.

„Acum maxim jumătate de oră am asistat la un gest de omenie , umanitate în parcarea Carrefour din Giroc din partea unui echipaj de jandarmi , adică oameni care după ce au verificat respectarea măsurilor de protecție s- au oprit la domnul din poza care vinde mere și gutui . Nu au cumpărat dar i -au dat o plasa cu alimente . Nu am reușit să fac o poză dar am martori : alți oameni de la Bucătarul Stradal care îi oferă zilnic o masă caldă . Felicitări tuturor pentru umanitate !”, a postat un martor pe Facebook.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Gest de mare omenie al unui echipaj de jandarmi, lângă Timișoara. Ce au făcut după ce au terminat controalele

  1. În  nenorocirea unde ne-a adus primarul Fritz cu felul său infantil, ne dăm seama că sunt persoane care pe lângă lucrul lor au și un suflet mare ceia ce lui Fritz lipsește. Lipsește total organizarea și îi lipsește sufletul pentru Timișoara 

  2. In cazul de fata nu fritz este vinovat de nenorocirile acestea, in ceeace priveste restul comentariului , asa este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *