Elev de clasa a 8-a, înjunghiat de mai multe ori de un coleg, într-o pauză

Un bărbat din Banat a fost bătut cu parul în cap în plină stradă, până când şi-a pierdut cunoştinţa. Va rămâne în spital 2 luni, spun anchetatorii

Elev de clasa a 8-a, înjunghiat de mai multe ori de un coleg, într-o pauză

Un elev în vârstă de 14 ani şi-a înjunghiat, marți, un coleg de clasă într-o școală din Galați.

Între cei doi ar fi izbucnit un conflict în pauză.

Victima, un copil de 13 ani a ajuns la spital. Totul s-a petrecut marți, în jurul prânzului, în Școala Gimnazială de lângă Movileni, o comună aflată în proximitatea orașului gălățean Tecuci.

CITEȘTE ȘI: Mii de locuitori ai Timișoarei rămân, miercuri, fără apă caldă și căldură. Străzile afectate

Conflictul a izbucnit între doi copii de 13 şi 14 ani. Apelul la 112 a fost făcut de directorul școlii.

„Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci care au ajuns în scurt timp la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și au stabilit faptul că, în jurul orei 10:50, în pauza dintre orele de curs, a izbucnit un conflict spontan între doi elevi, de 13, respectiv 14 ani, din clasele a VII-a și a VIII-a, ambii cu domiciliile în comuna Movileni”, a transmis IPJ Galați.

În timpul conflictului dintre cei doi, elevul de 14 ani ar fi scos un briceag și l-ar fi înjunghiat pe celălalt copil de mai multe ori în abdomen și în antebraț.

Copilul de 13 ani a fost a fost transportat la Spitalul de Copii din Galați, unde a rămas internat pentru a primi îngrijiri medicale.

In cauza a fost constituit dosar penal in care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violente.

La acest moment se analizează oportunitatea schimbării încadrării juridice a faptei in tentativa la infracțiunea de omor, împrejurare in care dosarul va fi preluat de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, scrie digi24.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *