VIDEO. Un avion de pasageri s-a prăbușit. Nu au fost găsiți supraviețuitori

VIDEO | Un avion de pasageri s-a prăbușit în SUA. Nu au fost găsiți supraviețuitori

Un avion de pasageri s-a prăbușit în sudul Californiei, SUA, iar autoritățile anunță că nu au găsit supraviețuitori.

CITEȘTE ȘI: De ce a murit Victor Socaciu. Soția și fiica artistului au dezvăluit cauza decesului

Avionul urma să aterizeze pe un aerodrom local s-a zdrobit de sol luni, la scurt timp după ora locală 19 (marți, ora 5 dimineața în România), relatează CNN.

Pompierii sosiți la fața locului nu au găsit persoane în viață. Autoritățile nu au menționat numărul celor aflați la bord.

Rămășițele umane recuperate vor fi examinate medico-legal și identificate oficial după anunțarea membrilor familiilor.

În căderea sa, acest avion a avariat o casă și a lovit liniile de înaltă tensiune, însă nu au fost raportate alte victime la sol

Don Butz, șeful Departamentului de pompieri Lakeside, a menționat că salvatorii au observat o minge mare de foc și fum la circa 800 de metri de sediul lor.

„Când pompierii au ajuns la fața locului, ploua iar resturile aparatului se întindeau pe zeci de metri”, a precizat Butz.

La momentul tragediei, în zonă ploua și erau condiții de îngheț. Potrivit meteorologilor, în regiune erau semnalate vânturi slab-moderate, de până la 24 km/h, însă la poalele dealurilor din apropiere rafalele atingeau peste 70 km/h.

De asemenea, cu circa 10 minute înainte de prăbușire plafonul de nori situat la mai puțin de 200 de metri de sol a redus vizibilitatea sub 1,6 kilometri, situație care i-ar fi obligat pe piloți să urmeze regulile de zbor cu ajutorul aparatelor de bord.

Vizibilitatea redusă a persistat circa o oră după prăbușire.Agenția aviatică federală americană, FAA, și Comisia Națională pentru Siguranța Transporturilor (NTSB) au fost anunțate de accident și vor demara o investigație, menționează CNN.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns