De ce a murit Victor Socaciu. Soția și fiica artistului au dezvăluit cauza decesului

De ce a murit Victor Socaciu. Soția și fiica artistului au dezvăluit cauza decesului

Victor Socaciu a murit luni la vârsta de 68 de ani. Trupul nensuflețit al artistului a fost depus la Sala Palatului. Cei care vor să îi aducă un omagiu pot merge în foaier, azi și mâine. Miercuri, sicriul va fi depus, între orele 12:00 şi 14:00, la Camera Deputaţilor, pentru că artistul a fost și deputat. El va fi înmormântat joi.

CITEȘTE ȘI: Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului pe 2022

Victor Socaciu și-a petrecut ultimele șapte săptămâni din viață în spital. Artistul a suferit în trecut un transplant de rinichi și avea mai multe probleme de sănătate, iar în aprilie fusese diagnosticat cu COVID, conform digi24.ro

„A fost bine, a fost la spital pentru o intervenție minoră. Acolo a contractat o infecție nosocomială și cauza decesului a fost șoc septic”, a declarat Brândușa Simion, soția lui Victor Socaciu.

„A ajuns la spital pe 19 noiembrie. Avea un post-COVID, acumula pleurezie, lichid la plămâni, și am fost trei zile să facă un drenaj. Asta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo, au apărut complicații. A avut multe momente în care și-a revenit și îmi spunea că vrea să ajungă la Bistrița pe 3 decembrie, că îl așteaptă acolo oameni”, a povestit Brândușa Simion.

„Ne asumăm când avem intervenții, se știe că în spitale sunt bacterii. Am vorbit chiar înainte să se interneze, cum a zis și Brândușa, vorbeam despre videoclipul piesei pe care a scos-o și vorbeam de niște planuri. Nu se gândea nimeni la așa ceva”, a mărturisit Ana-Maria Socaciu, fiica lui Victor Socaciu.

„A avut simptome, dar nu așa de grave, a fost internat și a răspuns la tratament foarte bine, doar că plămânii au fost afectați și s-a ales cu această pleurezie”, a mai spus Ana-Maria Socaciu despre perioada în care tatăl ei a avut COVID.

Reprezentanții spitalului unde a fost internat Victor Socaciu spun că artistul a fost îngrijit corespunzător, iar medicii au făcut totul din punct de vedere medical

Artistul va fi condus pe ultimul drum joi. Familia îi va respecta ultima dorință și îl va înmormânta, așa cum și-a dorit, la Cornu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns