”Soarele este cel mai bun dezinfectant”: Poziția ambasadorului SUA față de CV-urile măsluite ale unor politicieni

ambasadorul sua

Amabsadorul SUA în România, Adrian Zuckerman, a vorbit, la Timișoara, despre importanța transparenței de care trebuie să dea dovadă politicienii arunci când își prezintă datele biografice. ”Trebuie să fim transparenți în tot ceea ce avem de făcut, comunicarea rezolvă tot. Avem noi în America o vorbă care spune că soarele este cel mai bun dezinfectant”, a spus ambasadorul.

CITEȘTE ȘI: Vilă cu cinci apartamente distrusă de flăcări în vestul țării

Declarația diplomatului amercian vine în contextul în care la Timișoara s-a iscat o aprinsă polemică legată de faptul că unii politicieni și-au ascuns date din CV-ul propriu, prezentând situații eronate, tocmai pentru a-și crea un avantaj electoral.

Adrian Zuckerman s-a întâlnit cu oficialitățile județene și cu cele locale, la final declarând:  „ Suntem pregătiți să ajutăm în orice fel posibil ca să avansăm infrastructura pentru șosele, căi ferate, clădiri, spitale și dezvoltare economică. Cred că Romînia face pasul în direcția bună și am fost foarte încurajat de discutia care am avut-o. Cred că Timișoara are un viitor foarte mare sub guvernul actual”. La rândul său, Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a declarat:” Am stabilit să cream grupuri de lucru pe teme de interes comun și să concretizăm în rezultate palpabile această colaborare între cele două țări, în special în regiunea noastră, care dorește să fie un pol de inovare în această parte a țării”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “”Soarele este cel mai bun dezinfectant”: Poziția ambasadorului SUA față de CV-urile măsluite ale unor politicieni

  1. Cretin acest american. Trebuia întâmpinat cu ouă clocite. De când s-a transformat dobitocul în agent electoral al PNL? Îl citez: „Cred că Timișoara are un viitor foarte mare sub guvernul actual” Ar trebui un șut în cur și valea în America aia de pute acum de atâta democrație… electorală.

Lasă un răspuns