Momentul în care o prezentatoare de ştiri din SUA face în direct un AVC

Momentul în care o prezentatoare de ştiri din SUA face în direct un AVC

Momentul în care o prezentatoare de ştiri din SUA face în direct un AVC

O prezentatoare americană a fost nevoită să întrerupă jurnalul de ştiri pe care îl prezenta, după ce a suferit, în direct, un accident vascular cerebral, scrie Le Figaro.

Totul s-a întâmplat sâmbătă dimineața, iar întreaga scenă a fost transmisă pe canalul KJRH-TV. Prezentatoarea Julie Chin vorbea despre lansarea misiunii Artemis, când a simțit brusc dificultăți în a se exprima.

CITEȘTE ȘI: Timișoara. Tânăr de 21 de ani, reținut după ce a lovit și jefuit o octogenară ce stătea pe banca din fața blocului

A încercat să continue să citească, apoi şi-a dat seama că nu poate merge mai departe. „Îmi pare rău” , s-a scuzat ea în faţa telespectatorilor, păstrându-şi în continuare profesionalismul.

„Ceva nu este în regulă în această dimineață, îmi cer scuze, o să predau legătura meteorologului nostru”. Imediat după ce a ieşit din direct, colegii eu au cerut ajutor ambulanţei.

Într-un mesaj postat ulterior pe Facebook, prezentatoarea Julie Chin i-a liniștit pe telespectatori cu privire la starea ei de sănătate și a insistat asupra vigilenței care trebuie avute în cazul primelor semne ale unui Accident Vascular Cerebral.

„Ceea ce mi s-a întâmplat părea să vină din senin”, a scris ea.

„M-am simțit bine înainte de a intra în platou. Apoi, în timpul jurnalului, au început să apară simptomele. În primul rând, mi-am pierdut vederea parțială la un ochi. Puțin mai târziu, mâna și brațul mi-au amorțit. Știam că am o mare problemă când gura mea a refuzat să rostească cuvintele de pe prompter”, a adăugat prezentatoarea.

„Pentru a reduce impactul acestei boli, a explicat profesorului Amarenco, șeful centrului de primire și tratament pentru AVC al spitaluli Bichat, este mai întâi esențial ca oamenii să cunoască simptomele.

„Tulburările bruște de vorbire, paralizia totală sau parțială a feței, pierderea echilibrului și mersul pe jos, anomalii de vedere cu reducerea câmpului vizual, chiar și o cefalee foarte violentă ar trebui să-i facă să sune la ambulanţă fără să aștepte, chiar dacă aceste simptome sunt trecătoare”, confom observatornews.ro

Foto: Facebook/Julie Chin


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *