Drama unei familii răpuse de şpaga din medicina timişoreană

clinica al jobory

Medicul Al Jobory Hazm, de la Spitalul de boli infecţioase „Victor Babeş” Timişoara, a fost trimis în judecată. Procurorii îl acuză că a primit suma de 1.000 de lei şi o plasă cu diverse bunuri de la aparţinătorul unui bolnav pe care ar fi trebuit să-l opereze.

Aparent, nu ar fi un caz ieşit din comun, mai cu seamă dacă ţinem cont de valoarea modestă a şpăgii. În realitate, însă, avem de-a face cu un personaj malefic, care a distrus multe vieţi, beneficiind de protecţia sistemului din care făcea parte.

A lăsat o femeie de 34 de ani să moară cu zile

Doctorul la care facem referinţă a fost protagonistul unui uriaş scandal mediatic, în urmă cu opt ani. Al Jobory Hazm era şef de compartiment la Spitalul de boli infecţioase „Victor Babeş” Timişoara şi a fost acuzat de atitudine inumană faţă de pacienţii fără dare de mână.

Cel mai revoltător exemplu a fost al unei tinere de 34 de ani, cu un anumit handicap, car efectiv a fost lăsată să moară pentru că nu i-a dat medicului nici o „atenţie”. Stupefiant este că cei care îl acuzau pe medicul-şef erau alţi doctori din cadrul compartimentului, care au fost martori la supliciul îndurat de biata femeie.

„Nu i-a dat nici măcar o asprină, a lăsat-o să moară cu zile. Asistentele au fost singurele care s-au mai chinuit şi i-au făcut perfuzii”, declara, în 2008, una dintre doctoriţele de la „Victor Babeş”.

Acuzaţiile ei au fost confirmate şi de un alt medic, coleg de muncă al doamnei respective. Mai mult, unul dintre foştii pacienţi l-a acuzat public pe doctorul din Kuweit că i-a cerut 50 de milioane de lei vechi, pentru a-l opera de cancer. Şocul pacientului a fost imens când a aflat, după investigaţii la alţi medici, că nu suferea de acea boală necruţătoare!

În fine, acuzaţiile au ajuns la conducerea spitalului, la Colegiul Medicilor Timiş şi se aşteptau măsuri urgente. Conform „uzanţelor” din acele vremuri, însă cazul a fost închis şi medicul incriminat a scăpat basma curată, rămânând în continuare şef de compartiment.

O familie distrusă de sistem

Nu numai că Al Jobory Hazm a scăpat fără nici măcar o mustrare, dar tot el s-a considerat o victimă. I-a făcut plângere doctoriţei, acuzând-o de calomnie.

„Am fost chemată la poliţie, a trebuit să dau tot felul de explicaţii, dar în final nu mi s-a întâmplat nimic. Era culmea să pic tot eu de vinovată”, spune, acum, doctoriţa care a demascat abuzurile kuweiteanului.

Asta nu e tot. Asupra femeii în cauză, ca şi a celuilalt denunţător, a început o presiune fantastică în cadrul sptialului. „Nu mi-a mai dat nici un caz. Stăteam în birou şi nu puteam să fac nimic”, îşi aminteşte doctoriţa.

Constrângerile din spital au fost atât de mari încât ambii medici denunţători au fost nevoiţi să plece în Anglia. Se pare că doctoriţa a suferit chiar şi o cădere psihică, şocurile, dezamăgirea şi presiunea pusă de sistem făcând-o să clacheze. Era şi normal, mai ales că, de inimă rea, avea să se prăpădească şi soţul ei, lăsând în urmă o fetiţă de doar câţiva ani. Sistemul era prea puternic şi nu putea fi zdruncinat de câteva acuzaţii ale unor medici fără nume.

al-joboryAverea sfidătoare a doctorului şpăgar

Găsit nevinovat, Al Jobory şi-a continuat neliniştit activitatea, care a devenit într-atât de prosperă încât doctorul de la „Victor Babeş” şi-a deschis o clinică privată, interdisciplinară, într-o construcţie foarte impozantă din Timişoara.

Pentru cei neavizaţi, s-ar putea crede că avem de-a face cu un model de succes, cu un medic care îşi probează şi spiritul antreprenorial. Prea puţini ştiu ce drame interioare se ascund în spatele somptuoasei clinici şi câţi „aparţinători” precum cel cu mia de lei şi plasa de bunuri au fost victimele acestui sistem malefic.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

65 thoughts on “Drama unei familii răpuse de şpaga din medicina timişoreană

 1. Sincer e trist ceea ce am citit caci acest medic e bine pregatit ,f.bun si fac aceasta afirmatie deoarece l-am cunoscut in urma cu mai bine de 15 ani(conjunctura a fost desigur speciala).
  Palaria jos doamnei doctor care i-a facut plangerea caci acestui medic i s-a dat o sansa de a practica in Romania ,se pare insa ca interesele dansului nu coincid cu cele ale noastre ale romanilor si daca asa sta treaba nu cred ca e cazul sa il rugam sa lase postul liber si sa plateasca pentru ceea ce a facut.

 2. Adevărat,un spagar de prima clasa.Am trecut si eu prin aceasta filiera in anul 2007.La acest spital sint toți complice in frunte cu șeful mare pe atunci Dr Vesa dirctoras(cam așa ceva)Dacă vreți mărturii sint de-acord sa le dau.

 3. Un sarlatan de prima mana. Mamei i a cerut bani ca la piata, atat pentru el cat si pentru anestezisti, rezidenti…dar ii incasa el toti!!! Mama, naiva, i a dat! Eu i am cerut inapoi! e ca un vierme acest medic de transee, prost, foarte prost pregatit profesional. Si eu sunt medic, si nu a avut nici decenta aceea, care exista intre confrati….primeste ce merita!

  1. ”si eu sunt medic… decenta care exista intre confrati” … vai si amar ce a ajuns societatea romaneasca, vai si amar de sistemul medical romanesc.

   Cu medici ca voi mai bine ma tratez in Benghazi, Minks sau Islamabad. Rusine spagarilor confrati sau nu.

 4. Acest om terfelit in presa a salvat mii de vieti!!! Tatal meu a fost internat in sectia dumnealui si nu am platit nimic, nici nu ne-a pretins ceva. E unul din putinii medici care isi petrec cea mai mare parte din timp la datorie, este acolo si in weekend. Oricand aveam nevoie sa discutam despre starea tatalui meu ne-a stat la dispozitie, fara sa simt vre-o clipa ca suntem repeziti. Este un super doctor si un om deosebit! Cautati si alte articole despre dumnealui pe internet si documentati-va despre ce interventii de mare anvergura poate face acest om, toate reusite. Va multumesc domnule doctor Aljobory Hazm pentru tot ce ati facut pentru noi! Va respect enorm !!!

 5. Si eu am trecut anul trecut pe acolo cu mama, nu mi-a cerut nici un leu. Am facut eu cinste cu prajitura tuturor, daca as fi avut bani as fi dat, pentru ca acest om merita. Mi-a salvat mama de la moarte!!!
  Stima domnule doctor Aljobory!!! dumneavoastra, cat si echipei de la Chirurgie Toracica.

 6. O cunosc pe tipa care l-a dat in judecata pe doctor, sotul ei a fost internat la el la spital si nu au avut bani sa-si faca tomograf. Eu stiam de la ea ca i-au facut analizele moca la el la clinica, adica au mers acolo si nu au avut bani sa plateasca si cica a pus Dr Aljobory bani pentru ei. Bai ce gunoaie de oameni sunt pe lumea asta. Faci un bine si te musca sarpele.

 7. Un spagar ordinar, trimite toti pacientii la clinica lui pentru tot felul de filme care nu sunt necesare, pe bani multi. Te opereaza chiar daca nu ai nimic, este un tartor pe mosia statului, nimeni nu are voie sa faca ceva fara stirea lui. Are o super clinica facuta din spagi, de unde naiba sa aiba el atatia bani din salariul amarat de medic!

  1. Bai frate, toti sunteti doctori pe aici??!! De unde stii tu ca analizele pe care ii pune pe pacienti sa le faca sunt inutile? Esti maxim de magar! Pai oricum unele nu ai unde sa le faci la padurea verde, normal sa va trimita omu’ la clinica lui. Nu mai dati din gura degeaba.

 8. Daca nu era domnul Dr. Hazm ,mama era moarta. Domnul Dr i-a salvat viata,s-a ocupat de ingrijirea ei,a vizitat-o in fiecare zi si nu i-a facut externarea pana nu a fost vindecata. Tot timpul a încurajat-o şi i-a spus sa se roage la Dumnezeu si sa-I mulțumeasca pentru ca doar cu ajutorul Lui Dumnezeu a putut sa o salveze si operatia a decurs cu bine.

 9. Doamne ajuta ! acum 10 ani cineva din familia mea trebuia operat la plamani de acest medic…si ia cerut 20 000 000 , pe vremea aia erau multi bani, omul avand 5 copii ..i-a spus ca nu are bani si stiti ce i-a zis .,,atunci mergi acasa si mori…la interventia unui domn din inalta societate abia l-a operat cu 4 milioane…rusine sa-i fie …isi merita soarta…

 10. Si eu am fost pacientul lui. Nu mi a cerut niciun leu, a fost foarte profi!

  Pacat ca ii este terfelita imaginea, pacat ca multi medici cer bani, pacat ca nu stim sa ne apreciem medicii si profesorii si sistemul creaza metode alternative de plata.

  In ritmul acesta peste 20 de ani nu va mai fi nimeni sa ne trateze.

 11. Mii de euro cere spaga,dar nu numai pentru el.Cere si pentru asistente infirmiere anestezisti etc. si ei nu primesc nimic de la ‘domnul doctor’ .A primit si o masina cu ani in urma.Opereaza si ce nu trebuie doar sa le ia banii.

  1. Bai da-s unii oamneni care gandesc cu fundul. Fata tu vorbesti din povesti!!! Si apropo daca bine stiu eu, musulmanii nu consuma porcine si alte mizerii pe care le mancam noi. Ai dovezi ca a primit o masina ???? Esti o imbecila!!

 12. Sotia lui este ginecolog , asa ca nu mai spuneti ca are o avere impresionanta.Oameni buni, nu mai aruncati cu mizerii daca nu stiti despre ce este vorba in acest caz sau cine e medicul. Dr.Hazm este chiar un „om” si nu a conditionat niciodata actul medical de primirea unor bani sau foloase materiale.El a „deranjat” sistemul si altii ii vor locul.O sa ajungem sa ne consulte medici care nu stiu sa faca diferenta intre viroza si infectie.

 13. Nu mi se pare normal ca munca de o viata a unui om integru cum este Dr Hazm sa fie terfelita in ziare Pe cine a deranjat ? Ce continea plasa ?cirnati sau cardabosi ?Rusine !!!Nimeni nu vede vietile pe care le-a salvat si orele de garda in care a stat alaturi de bolnavi, sutele sau miile de operatii pe care le-a facut Asta nu valoreaza nimic?

 14. Domul Aljobory Hazm este un medic foarte bun si afirm acest lucru pentru ca tatal meu a fost internat in sectia dumnealui si la tratat f. bine, nu am platit nimic, nici nu ne-a pretins ceva.Oricand aveam nevoie sa discutam despre starea tatalui meu ne-a stat la dispozitie, a venit si acasa sa-l vada .Nu pot sa spun decat ca este un medic si om deosebit. Va respect domnul doctor Aljobory Hazm si va multumesc pentru tot

 15. Domnule doctor Al-Jobory Hazm, vă mulțumesc pentru că ați fost alături de familia mea în cele mai grele momente din viață; vă mulțumesc pentru sfaturile pe care mi le-ați dat şi vă consider un om de încredere, demn şi cinstit de la care mai am multe de învățat.

 16. De aproape 2 ani lucrez cu dr. Aljobory, ca medic rezident de chirurgie toracica. Imi este cunoscut cazul din 2007-2008, iar din documente reiese ca medicul curant al pacientei decedate nu era dr. Aljobory, ci a medicului care initial facuse reclamatia, acelasi medic plecand mai apoi in Anglia. De aceea nu s-a inceput urmarirea penala asupra dr.Aljobory. Mai mult, la scurt timp dupa incident, foaia de observatie originala a disparut din arhiva spitalului, mai existand doar o copie la procuratura. Intrebati-va de ce.
  Lasand la o parte acuzatiile, cunoscandu-l profesional in acesti 2 ani, sincer nu cred ca ar fi lasat, pur si simplu, un om sa moara, parerea mea proprie si personala.
  Cazul recent imi este foarte cunoscut. Eu am fost mana a 2-a in operatie si am fost citat ca martor in acest dosar. Cum sa spui ca i-ai dat mita unui MUSULMAN 2 bucati de salam, 2 bucati carnati, 2 litrii de tuica si 20 de oua?! Sincer acum…Cat despre bani, la fel cum mai sus spune Cristi, de unde sa ia bani, cand pacientul n-a avut bani nici macar pentru investigatiile necesare. Se poate dovedi cu acte ca la clinica privata nu s-a incasat nimic pentru investigatiile facute. Si da, computer tomografia a fost facuta la clinica privata deoarece serviciul de tomografie cu care avea contract spitalul nu functiona (din nou, se poate dovedi cu acte). Mai mult, nici pentru examenul histopatologic de dupa operatie nu au fost bani, fiind platit tot de catre dr. Aljobory. Pacientul s-a externat cu o stare genereala buna, fiind indrumat sa efectueze alte investigatii si consulturi si sa revina la control. Nu a respectat recomandarile si a decedat 6 luni mai tarziu datorita unui cancer HEPATIC.
  Despre ce personaj malefic si ce drame din spatele averii somptuase vorbim? Dr.Aljobory a adus si investit aprox 1000000 eur, bani adusi din Iraq (nu Kuweit), care se pot dovedi cu acte (acum cateva zile am citit extrase de cont din 2006 pana in prezent) si are credite de vreo 800000 eur. Asadar despre ce vorbim aici?!
  Dr.Aljobory are o experienta de peste 30 de ani de chirurgie toracica si a format mare parte din medicii de aceasta specialitate din vestul tarii. Vi se pare normal ceea ce se intampla?!
  Daca cineva doreste documente care sa ateste ce spun mai sus, se poate prezenta la Spitalul Victor Babes compartiment Chirurgie Toracica, in timpul programului de lucru, si cu siguranta va fi lamurit.
  Pana una alta, vrem sa ne vedem de treaba si sa servim in continuare oamenii care au nevoie de noi.
  https://www.facebook.com/Chirurgie-Toracica-Spitalul-Victor-Babes-Timisoara-708033182644376/

 17. Un spagar f prost pregatit …vreti CH..TORACICA ADEVARATA mergeti la Clinicile Noi acolo sunt chirurgi de prima mana …Asta e un BANDIT FARA SCRUPULE

  1. Uuuaaaa nu-mi vine sa cred ce ai scris!!! Acolo aproape a fost nenorocit tata, trimis de Vancea. Noroc ca am mers la Dr Aljobory la Victor Babes la chirurgie si ne-a super servit si ajutat FARA UN LEU !!! Pe cand la clinicile noi am indesat bani in buzunarele lor, altfel nu ne baga nimeni in seama. Cat am stat la spital la Dr. Aljobory am vazut cu ochii mei cum veneau oamenii distrusi si cu operatii nereusite de la clinicile noi.
   Lumeeee despre ce vorbim!!!! Omul asta ne-a stat tuturor la dispozitie non-stop, nu mai aruncati cu mizerie intr-un om care chiar salveaza vieti!!!!!!

  2. Nenea Ioane mata stii ca aia de la clinicile noi si-au facut TOTI stagiatura la Dr. Aljobory, a fost mentorul lor. Esti prost informat si prost la propriu!! Ce avem noi la Timisoara Victor Babes -cel mai bun medic din tara, vin din toate colturile tarii la el. Cum Clujul e Meca pt cancer, asa e omul asta pt chirurgia toracica.
   Mai documenteaza-te !!!

 18. Acest rezident care ii posteaza asa zisele „realizarii”lui acest Hazm este de fapt lingaul lui care spera un post si el acolo si posteaza numai prosti

  1. Eu zic mai bine sa-l contactati si sa-i cereti dovezile, mai ales ca a zis omul ca le pune oricui la dispozitie. Asta inainte sa scuipati rahat in scris!

 19. Aceasta Oana este de fapt tot „rezidentul”se vede frustrarea cuvintelor scrise si nu stie ce vorbeste ce diferenta este intre cele 2 clinici..eu am avut un prieten care a murit de mana lu Hazm …laso moarta

  1. Bai omule tu nu ma cunosti si scrii aiurea. Ce am scris eu pana acum este trait de mine si familia mea, nu de tine!!!! Omul asta ne-a facut doar bine nu am ce sa-i reprosez.
   Toata stima pentru dumneavoastra domnule doctor Aljobory!

 20. Am citit cu stupoare articolele aparute in ultimele zile, referitoare la doctorul Al Jobory
  Hazem.
  Lucrand in domeniul medical, constat cu ingrijorare modul cum privesc unii pacienti activitatea unui medic dintr-un domeniu dificil si deficitar in tara noastra (chirurgia toracica).
  Cunosc activitatea domnului doctor in calitate de veche pacienta, si pot afirma ca are un comportament deontologic, adaptat sistemului sanitar romanesc, chiar daca are origine irakiana si nu kuweitiana (oare este singura eroare care s-a strecurat?).

 21. Citesc articolul si nu pot sa cred ca asemenea acuze ar putea fi aduse la adresa unui medic asa de mare ca dr AlJobory ,un profesionist desavarsit,cu un renume in tara noastra,pentru tot ce a facut pentru oameni.Este un medic ce si-a dedicat viata carierei,un sef de sectie exemplar.Intotdeauna a vrut sa faca mai mult,sa ofere cele mai bune conditii pacientilor, de care „nu se ocupa”,s-a zbatut sa aduca sectia la standarde europene ,doar pentru pacienti.Este un om credincios,care nu ar face asemenea atrocitati,precum aceste acuzatii,este de-a dreptul penibil sa se aduca asemenea acuzatii unui om atat de bun.Oamenii din toata tara aleg sa se trateze la dr Aljobory,tocmai pentru ca este CEL MAI BUN din tara.Nu-i de mirare ca acsst lucru ar starni invidia printre colegii de breasla,care vor sa-l dea jos.
  Dar ei nu reusesc pentru ca asa un nume mare,o cariera de succes de peste 30 de ani,nu poate fi data jos printr-un articol de 2 lei scris de niste oameni invidiosi,frustrati.
  Sa va fie rusine pentru acest articol!!!
  Dr AlJobory,sunteti un om mare si o binecuvantare pentru oamenii ce ajung sa fie tratati de catre dumeavoastra!
  Dumnezeu sa va ajute,suntem alaturi de dumeavoastra!

 22. Asa de ușor sa distrugi imaginea și reputația unui medic. Profesionist în adevăratul sens al cuvântului. Pana sa aruncam cu noroi într-un om pe baza unor declarații fără dovezi, ar trebui sa ne informam mai mult! O familie fantastica și un om deosebit!

 23. Dr Al-Jobory este un o persoana deosebita atât pe plan profesional cat și pe plan familial. Este un om dedicat meseriei, împărtășind din cunoștințele și experienta sa rezidenților și celor interesați.

 24. Îl cunosc pe dl. doctor Al Jobory de peste 15 ani, ca doctor, un om cu suflet mare , profesionist și un tată deosebit. Este foarte ușor să distrugi un om și implicit o familie prin acuzați răutăcioase și nefondate. Eu știu că pe pământ toți suntem supuși greșelilor și dacă am greșit cei care ne judecă sunt instanțele judecătorești, așa că nu vă mai grăbiți să dați sentințe și lăsații pe cei care sunt îndreptățiți să o facă.

 25. In Romania e f usor sa distrugi imaginea unui medic profesionist si bine pregatit dedicat intrutotul pt meseria pe care o practica cu mult drag de atatia ani.Dr.Aljobory este un medic deosebit .Nu cred in articolul.

  1. Sunteți din gâscă acestui criminal? De ce îl susțineți? Mii de amărâți,mor cu zile, că nu au bani să plătească, spaga, la medici. Sunteți bolnavi cu capul, cei care aveți astfel de practici.

 26. Sincer sunt stupefiat de un astfel de articol scris de un jurnalist diletant, total lipsit de profesionalim, deontologie si fara scrupule.
  Sub masca lui Zorro se ascunde de fapt chipul inchizitorului din Evul Mediu, care ca si in acest caz acuza fara nici o dovada de erezie, vrajitorie si alte pacate capitale, dupa bunul plac sau la comanda, victima urmand sa fie arsa pe rug, eliminata.
  Acest articol defaimeaza un medic, o personalitate in domeniu in baza unor „marturii” si presupuneri, prezumtia de nevinovatie este necunoscuta sau ignorata de jurnalist. Lipsa de documentarii si superficialitatea sunt evidente. Jurnalistul justitiar acuza un medic cunoscut ca ar fi primit 1000 de lei si o plasa cu bunuri de la un pacient. Se pune intrebarea de ce un medic cunoscut, antreprenor ar pretinde si acepta mita spaga fabuloasa suma de 1000 lei si o plasa cu carnati si tuica, pe care nu le consuma musulman fiind? De ce se fac acuzatii impotriva cuiva gratuit si nedocumentat ( nu cunoaste numele celui defaimat, originea, realizarile, munca si nici faptele acestuia) ? Raspunsul e simplu : din dorinta de se afirma „profesional” sau cu un interes. Oricare varianta este adevarata este rusinoasa si inacceptabila o astfel de practica, ce incalca valorile morale si bunulsimt, mai ales ca astfel de afirmatii de facto de catre o persoana ce ar trebuii sa fie un formator de opinie si sa apere valorile sociale,Nu sa le incalce.

 27. Atata timp cat nu te documentezi sa afli macar despre cine scrii, dar o tot dai cu Kuweitul in tot articolul, mi se pare lipsa de profesionalism sau articol scris la comanda. Daca doctorul se face vinovat de faptele relatate, va fi judecat de instante. Dar asa cum tu pretinzi corectitudine de la el, fii si tu corect facandu-ti meseria pe baza de fapte concrete si nu ce ai auzit la coltul strazii….nu vad nici un nume concret in acest articol, doar „un medic”, ” o asistenta” si multe ghilimele… asa pot face si eu articole pe
  orice tema.

 28. Asa ne place noua sa terfelim toti medicii fara sa stim nimic despre ei. „Averea sfidatoare” nu s-a facut din pix, scriind articole nefondate, ci din munca de 30 de ani a unei familii. Cand nu stii ce inseamna o noapte nedormita in garda sau stresul unei operatii de cateva ore in care ai viata unui om in maini, eu zic sa nu aruncam cu noroi in cariera unui om, fara a fi bine documentat.

 29. Nu cred ca este cazul sa condamnam vreuna dintre clinicile din Timisoara, si in niciun caz medicii care le servesc. Fiecare isi face treaba cat poate de bine, si pana la urma pacientii au dreptul sa-si aleaga medicul.

  @ Ovidiu Politistu: Multumesc pentru apreciere. Eu stiu ca un post se obtine in urma castigarii unui concurs, bazat pe evaluarea competentelor. Acelasi post este scos la concurs de catre conducerea spitalului, si nu de catre seful de sectie/compartiment.

  @Ioan: identitatile celor care posteaza pot fi verificate de catre administratorii acestui site. Daca ai neclaritati, cere-le sa te ajute, nu mai face presupuneri nefondate.

 30. Nu cred nimic din acest articol. Este un medic extrem de bun, isi face datoria si chiar mai mult de atat. Se implica cu sufletul si toate cunostinele. Bine ca nu vedeti ali medici de la spitale vecine care chiar „nu au timp” sa vb cu tine daca nu le dai sute de euro. Dr Al Jobory impreuna cu toata echipa de la spital sunt foarte buni. Ar trebui sa lasati medicii buni sa-si faca datoria. Greselile din cel anterior sunt se telefon.SCUZE

 31. De ani de zile nu am citit Renasterea Bana teana, pentru ca in anii ’90 avea orientare fesenistaI Ieri am descoperit ca are profil pe facebook si am dat like sa incep sa urmaresc si stirile de aici. La numai o zi dezamagirea ete similara cu cea din anii ’90. Faptul ca asa un articol incriminatoriu apare intr-un ziar, fara dovezi si argumente ma face sa cred ca nu dr a luat spaga, ci cel care scrie atat de virulent la adresa unui profesionist. In plus fara niciun drept, afiseaza si poza clinicii, pe care nu stiu de unde stie autorul ca a construit-o calcand peste cadavre. Pare mai degraba o actiune de linsare coordonata de vreun invidios sau complexat din aceeasi clinica. Tipic romanesc: sa moara capra vecinului.

  Imi retrag like-ul si revin peste alti 25 de ani la renasterea.

 32. Daca ai urmariti trecutul o sa vedeti ca nu an Romania si-a facut averea. Vorbiti aiurea fara sa stiti adevarul. Si nu stiu daca o sa stiti vreodata cine si din ce familie vine. Vorbiti doar prosti

 33. Are dreptate domnul Ady! Omul acesta a venit cu multi bani din Irak, acolo facand parte dintr-o familie prospera si renumita, familia Aljobory. Eu pot sa va confirm treaba asta din surse sigure, cautati si pe net despre ei. Unul din verisorii indepartati ai domnului doctor Aljobory este presedinte in parlamentul iarakian. Oamenii astia au bani de cand s-au nascut, dumnealui nu i-a facut in Romania.

 34. Eu îl cunosc bine pe acest gunoi de doctor est un om rău lipsit de credință când a venit in România din ani 1992 el nu avea bani de chirie nici de mâncare el nici o data nu a fost șef de secție nici in iraq nici in România el e șefi de comportament de chirurgie Tbc . Si e de unul singur a făcut bani frumoși afaceri cu bani din farmacia spitalului Victor Babeș pe atunici cu fosta amanta farmaciste cu citostatice pe care o vândă la săraci cu bolnavi si in ultimul timp trimite toți bolnavi la clinica privată lui sa facă tomografii … el a făcut mult rău la colegii lui cum e Dr. Kaiss si Dr. Kerti si alții

  1. Ce fel de om esti? Ca nu esti capabil nici sa scrii corect. De unde dracu scoateti tot felul de povesti??? E incredibil!!! Tataie medic, unde ai invatat scoala si medicina? In gara? Exprimarea si gramatica limbii romane lasa de dorit, de mesaj ce sa mai zic….adu probe magarule!!

 35. Pentru cei care scriu numai mizerii pe aici, am citit toate comentariile si am avut decenta de a ma documenta despre Dr Hazm, sa stiti ca noi romanii suntem oameni inteligenti si nu ne lasam manipulati de acuze neintemeiate. Din toate cele citite imi dau seama ca este vorba de o conspiratie in masa a unor colegi medici de-ai d.nului doctor (@Medic) invidiosi pe faptul ca oamenii vin la el la spital si clinica, si nu ii sunt trimisi pacienti asa cum se practica in alta parte. Oamenii il cauta si doresc sa mearga sa fie tratati de acest medic, de aici si invidia si acuzatiile aruncate nefondat.
  Stimati „medici” nu cred ca va caracterizeaza circul acesta mediatic si romanii va cer sa va comportati decent atat aici cat si la cabinetele dumneavoastra!
  Cat despre domnul Dr. Aljobory, ati reusit sa ma faceti si pe mine un sustinator. M-am documentat despre munca dumneavoastra si aveti tot respectul meu!!
  Ps: nu cred ca ar trebui sa intereseze pe nimeni viata personala a altcuiva!!

 36. caius felicitari, sustin afirmatiile tale.Noi romanii avem un obicei -acela de a ataca o persoana cand vedem ca-i merge bine,ca nu suntem in stare sa invatam sa mergem si noi bine.Proverbul:decat sa moara capra mea,mai bine sa moara capra VECINULUI.M-am convins ca DR.ALJOBORY, este razboit de COLEGII LUI.

 37. Am fost pacienta domnului Dr.Aljobory . O sa-i multumesc toata viata mea,pentru ca mi-a salvat viata !!! Nu aruncati cu vorbe grele in acest om, care isi dedica tot timpul lui, pentru noi pacientii. Dimineata , seara el era mereu prezent sa ne intrebe de starea de sanatate..Este un medic talentat care isi face meseria cu pasiune!!! Tot respectu pentru acest Doctor !

 38. Nu pot crede ce se spune chiar prin spitale ca doctorii care desii fac parte din elita intelectuala pun de un complot(conducerea Spitalului Victor Babes impreuna cu Clinica de Chirurgie Toracica de la Municipal )complot sustinut de ziaristul ce semneaza articolul pentru a distruge reputatia unui profesionist cu larga recunoastere ,care in mod cert ii incomodeaza,respectiv Dr.Aljobory Hazm.Aceasta e soarta profesionistilor care trebuie sa repare si erorile amatorilor si drept multumire acestia ii defaimeaza pentru tot felul de scopuri meschine.Oare nu este neproductiv sa consumati energie cu asemenea atitudine ,in loc sa o canalizati pentru performanta profesionala intr-o viitoare capitala europeana care va fi Timisoara.Cred ca e momentul sa ne desprindem toti de o mentelitate de prin 1950 incoace,mentalitate care ne insoteste ca o umbra si sa avem a atitudine de profesionisti internationalisti.E cu atit mai necesar in rindul medicilor care au menirea sa se ocupe de sanatatea si respectiv viata noastra.Sper sa nu fie si aici o paralela intre cele doua realitati ;
  1In democratie elitele prin minoritatea lor sunt conduse de prostime prin majoritatea lor (ne referim si la vot fiind in campanie electorala).
  1In activitatea de zi cu zi profesionisti prin minoritatea lor sunt striviti de amatori prin majoritatea lor(vezi complotul din acest articol).

 39. Discutind si cu alte persoane care il apreciaza obiectiv pentru calitatile profesionale si umane pe domnul Dr.Aljobory Hazm ,avem sa ii facem o propunere :
  Pentru a se linisti si a fi multumiti cei ce se ocupa de comploturi si denigrari oare e bine daca din generozitate sa le cedati 80% din clinica privata si 80% din competenta profesionala.Suntem convinsi ca prin valoarea dumneavoastra in niste ani ati recupera aceste donatii.Daca ati operat si pe timp de razboi ,credeti ca pe timp de pace lupta e mai usoara?Armele care se folosesc sunt diferite.Vorba Presedintelui Basescu ei fac furtuna intr-un pahar de apa.

 40. Paduchilor care sunteti si criticati! Vreti totul gratis! Din asigurarile de cacat care le platiti in Romania , 2 lei, vreti servicii gratis la o asemenea interventie, cu gradi de risc ridicat. Platiti pentru sanatatea voastra, nu conteaza cui sau unde ajung! Fiecare medic are un pret, nu stabilit de statul roman, ci de propria valoare! Daca vreti gratis duceti-va La cine va opereaza gratis , ia-ti un Fiat daca nu ai bani de BMW! Ca sa inteleaga si prostii! E normal ca fiecare pacient sa isi aleaga doctorul si bineinteles sa plateasca pentru in serviciu, experienta, profesinalism. Gica daca a baut si fumat toata viata, vrea sa fie operat de cel mai bun doctor, gratis. Totul are un pret si o valoare, omul, serviciile, obiectele. Fiecare are ce este mai bun daca isi permite. Deci, in concluzie, valoarea unui om si un bun serviciu se platesc pe masura. Va multumesc Domnule doctor caci mi-ati salvat parintele!

 41. SUNT ROHNEAN IOAN VASILE SI INTAMPLATOR AM DAT PESTE ACEST ARTICOL AM SA INCEP
  ASA SUNT PERSOANA CU HANDICAP GRADUL 1 NU AM AMBELE PICIOARE POVESTEA MEA A INCEPUT IN URMA CU 17 ANI POT SA SPUN CA ATUNCI M-AM NASCUT DIN NOU NU POT SA STAU DEOPARTE CAND VAD CA ADUCETI ATATEA ACUZATI LA ADRESA ACESTUI MINUNAT OM SI BRAV DOCTOR VOI NUMITI INUMAN UN DOCTOR CARE SALVEAZA VIATA CUIVA SI CA, ARE ATITUDINE INUMANA FATA DE PACIETII LUI TOTAL FALS VOI ALTCEVA NU STITI NUMAI SA DISCRIMINATI SI SA,SPUNETI CA CEVA BUN E RAU SI INUMAN.ACEST MINUNAT MEDIC ALJBORY HAZM PE CARE VOI IL OCARATI SI-L BLAMATI IN TOATE FELURILE MI-A SALVAT VIATA FIIND SINGURUL CARE A ACCEPTAT SA MA OPEREZE FARA NICI O PRETENTIE BANEASCA SAU ALTE BUNURI MATERIALE.DOAR DATORITA LUI DUMNEZEU SI DATORITA DOMNULUI DOCTOR HAZM EU ASTAZI SUNT IN VIATA DACA EL NU MA OPERA ATUNCI EU ASTAZI NUMAI ERAM IN VIATA AM AVUT CHIST HIDATIC IN ULTIMUL GRAD SI TREBUIA OPERAT DE URGENTA IA GANDITIVA BINE DACA ERA ASA PRECUM IL NUMITI VOI EL MA MAI OPERA PE MINE NU POT SA TAC CAND VAD CA ARUNCATI CU NOROI IN ACEST MINUNAT MEDIC.EU SUNT DOVADA VIE AL MEDICULUI HAZEM NU ESTE UN DOCTOR SPAGAR ASA CUM IL NUMITI VOI DACA ERA NU MA OPERA SA MI SALVEZE VIATA DUPA OPERATIE 2 SAPTAMANI VENEA ZI DE ZI LA MINE CHIAR SI DUMINICA .ASA CA GANDITI-VA BINE INAINTE DE A SPUNE ACESTE VORBE MINCINOASE.DOCTORUL HAZEM ESTE UN OM MINUNAT UMAN BUN LA SUFLET CORECT SI DREPT CU TOTI PACIENTI LUI .TE IUBESC SI RESPECT MULT BINEFACATORUL MEU DR ALJOBORY HAZM.

 42. Domnule jurnalist „domnule” este doar apleativul utilizat pentru a ma adresa dumneavoastra si nu are nici o legatura cu lipsa dumneavoastra de profesionalism si de bun simt, este evident ca acest articol a fost scris la comanda. Sunt uimita cum ati razbit de-a lungul timpului fara sa va inecati de atata servilism si mizerie morala.

  1. Nu cred nici eu. Acum 9 ani i-a pus un diagnostic soțului meu: embolie. Rapid a fost internat la cardiologie și a început tratamentul. Eu zic ca a fost salvarea lui, pentru ca înainte fusesem la un cardiolog unde eram de 5 ani și diagnosticul a fost: oboseala accentuată. Oricum nu mai povestesc ce a urmat la cardiologie unde am plătit tot pentru ca era sfârșit de luna și nu mai erau fonduri, in jur de 1200 lei. Mulți bani sunt acum, atunci aveau alta valoare. Așa ca eu am o alta părere despre acest medic decât ce se scrie prin ziare .

 43. Un articol scris la comanda, am avut de a face cu doctorul Hazem, de doua ori, membri ai familiei mele au fost la doctor, pe scurt nu s-a pus problema de a da vreo atentie in bani sau alte idiotenii,dimpotriva a ajutat enorm total dezinteresat dar cu suflet. Un profesionist, un om foarte corect , nu e pentru sistemul corupt din Romania. Aici cred ca a fost ceva de genul „nu esti cu noi esti impotriva noastra” si l-au executat.

 44. La comandă au fost scrise doar acele comentarii de susținere a „doctorului” Hazm Aljobory. Mama mea a trecut prin bisturiul lui Hazm. Tatălui meu i-a spus ca mama are cancer pulmonar și trebuie neapărat operata, prin urmare trebuie sa ne „pregătim bine”. Tata a strâns cu greu banii și i-a dat. După operație mama a fost la control și s-a întâlnit cu Dr. Ene care i-a spus categoric ca în niciun caz nu era nevoie de operație! După câțiva ani cazurile similare au fost publicate în presa centrala (ex Gardianul), dar, cum este obiceiul în sistemul sanitar, a fost scos basma aproape curata. Felicitări doctorilor care au dezvăluit aceste atrocități!

  Mi-am amintit de acest caz astăzi, când este arestat un doctor care făcea cam aceleași lucruri dar în departamentul cardiologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *