Sorin Grindeanu intervine în scandalul înregistrărilor

Sorin Grindeanu anunţă schimbări la vârful TAROM: "Răbdarea mea a ajuns la final cu managementul de acolo. Nu mai merge"

Fostul premier Sorin Grindeanu intervine în scandalul din justiţie. Afirmaţiile fostului procuror DNA, Mihaiela Iorga Moraru, care spusese că i s-ar fi cerut să ‘decapeze’ la premier pentru a nu ajunge Dana Gîrbovan ministrul Justiţiei au fost confirmate de Grindeanu.

Fostul premier spune că a vorbit cu Gîrbovan şi i-a propus funcţia. Mai mult, actualul şef al ANCOM a dezvăluit că nu a mai fost chemat deloc în dosarul de la DNA.

„Eu nu am ascuns nici în acea perioadă că m-am întâlnit cu mai mulţi oameni din justiţie. Era perioada când Florin Iordache îşi dăduse demisia şi aveam nevoie de un înlocuitor. Am discutat cu persoane cu voce importantă în justiţie. Printre aceste persoane a fost şi Dana Gîrbovan.

Am vorbit despre situaţia justiţiei şi s-a atins tangenţial şi poziţia de ministru. A apărut acea înregistrare pe care nu am băgat -o în seamă. Se spunea să decapăm ca să ajungem la premier. Eu nu răspund la aceste lucruri. Au fost audieri în acest dosar. Eu nu am fost chemat nici măcar ca martor”, a spus Grindeanu la România TV, potrivit stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Sorin Grindeanu intervine în scandalul înregistrărilor

  1. NA! A iesit omu de la naftalina … „Am discutat cu persoane cu voce importantă în justiţie. Printre aceste persoane a fost şi Dana Gîrbovan.” Who the [email protected] is DG – Dolce Gabbana?! Ca de Dana Garbovan n-am auzit si daca mai e si mare nume in justitie, cred ca ar fi trebuit … Sau poate cand i-a dat Cristi Danilet peste bot … o avea si asta grade ca Soric Grindeanu … who knows … poate papa Sîrbu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.