Iranieni cu documente false, la frontiera din vestul țării

Vama Moravita

Doi cetățeni din Iran care au vrut să treacă granița folosindu-se de documente falsificate au primit interdicție pe teritoriul Românei pe o perioadă de cinci ani.

Cei doi, în vârstă de 24, respectiv, 27 de ani, s-au prezentat la PTF Moravița, dorind să intre în România. Ei au arătat la control pașapoarte cu însemnele autorităților din Luxemburg, însă actele nu aveau toate sistemele de siguranță, polițiștii verificându-le cu aparatura specială.

Oamenii legii au constatat că sunt false și au întrerupt călătoria tinerilor care au declarat că voiau să ajungă într-un stat din Europa Occidentală, însă nu aveau documente necesare acestei călătorii.

”Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor în cauză, nepermițându-le intrarea în țară, precum și interzicerea intrării pe teritoriul României timp de cinci ani, acestea fiind predate autorităţilor din Serbia, în vederea continuării cercetărilor”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns