Grindeanu, baie de mulţime la Timişoara

Grindeanu la Timisoara

Curtea sediului PSD Timiş a devenit neîncăpătoare la prânz, fiind înţesată de susţinători ai premierului Sorin Grindeanu. Acesta a fost întâmpinat cu urale şi aplauze, mulţimea scandând „Grindeanu, PSD”, „Grindeanu, premier” şi „Timişoara, Timişoara”.

După ce a dat mâna şi s-a îmbrăţişat cu cei care i-au ieşit în cale, Grindeanu a ţinut un discurs de câteva minute, mesajul transmis fiind acela că nu cedează:

„Am venit aici, acasă, în organizaţia din care fac parte. Am vrut să văd dacă aceasta este alături de mine şi, din ceea ce observ azi, înseamnă că suntem hotărâţi. Haideţi să ne organizăm! Noi trebuie să fim de partea bună a istoriei. N-o să mă poată exclude Liviu Dragnea din partid de câte ori mă voi reînscrie eu. Dacă Liviu Dragnea îşi dă demisia din cauza aventurii în care a târât partidul, nici eu nu ţin de scaun”.

Mulţimea i-a cerut lui Grindeanu să reziste, strigând „Jos Dragnea!”.

Sorin Grindeanu a ieşit foarte încrezător de la şedinţa Comitetului Executiv al PSD Timiş, declarând că enegia pe care i-au transmis-o colegii l-a reîncărcat.

„Am vrut să văd dacă organizaţia pe care o conduc mi-e alături şi am prezentat paşii cu care merg mai departe. Am semnale de susţinere şi de la alte filiale din ţară, dar o să le comunic în mod transparent. Orice întâlnire voi avea, cu acordul celor cu care vorbesc, o s-o prezint public”, a spus Grindeanu.

Premierul a atras atenţia asupra corectitudinii cu care se va vota moţiunea: „Vreau să se respecte toate regulile legate de votul în parlament, care trebuie să fie secret. O să vedeţi cum lucrurile se vor desfăşura într-un mod incredibil. Şi mai vreau să văd cum PSD depune moţiune împotriva Guvernului PSD. Asta se întâmplă datorită lui Liviu Dragnea”.

Un punct important asupra căruia Grindeanu s-a oprit a fost acelea al eliminării fricii, al temerilor pe care unii le au din cauza dictaturii instalate de Liviu Dragnea: „Am venit acasă pentru că am vrut să văd dacă în Timişoara, în Banat, mai există oameni cărora nu le este frică. Dorinţa mea este să readucem democraţia în partid. Asta ne animă pe toţi şi asta trebuie să facem, un congres în care să hotărâm soarta şi direcţia în care trebuie să meargă acest partid, să nu mai ţină o mână de oameni partidul”.

Sorin Grindeanu i-a transmis lui Liviu Dragnea să fie bărbat politic şi să nu mai fugă de oameni, să aibă curajul de a fi prezent la un congres: „Teama de oameni îl face pe Dragnea să rămână într-un cerc restrâns. Fuge de oameni, iar cel care fuge de oameni nu poate să fie preşedinte. De aceea i-am cerut demisia. Eu nu cred că el va mai fi preşedinte”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Grindeanu, baie de mulţime la Timişoara

 1. Mda, „baie de mulţime la Timişoara”… Adevarul e ca baiatul asta care mereu cumpara tigari pentru sef, Grindeanu, e murdar rau „di tăt”. Oricum, degeaba a facut baie, ca nu se vede deloc, tot jegos a ramas.

 2. Ion (ca de „Baiesu” nu poate fi vorba)

  Ce mare nemultumire ti-a produs de vorbesti asa de el ? Ce nu ti-a iesit, de te bucuri asa acum ? Ai facut si tu o cerere pentru butelia de aragaz si nu ti-a aporbat-o Grindeanu ?

  1. Fii serios, nici macar aprobari pentru butelii de gaz nu dadea Grindeanu al tau! Grindeanu avea sarcini precise la Guvern: lustruit pantofi, periat sacou, cumparat tigari pentru sefu’…

 3. Nu-i nimic, B747. Urma de constiinta a lui Grindeanu, i-a dictat ca asa nu mai merge. Gata cu tigarile pentru sefu ! Asa ca el va fi debarcat si altcineva ii va lua locul, care probabil nu se va revolta si va accepta postura atat cat o sa vrea Dragnea. Este bine ? Te simti mai in elementul tau?

  1. Da, bine, acum Grindeanu merge sa-i cumpere tigari lui Ponta, a rezolvat-o… 🙂
   Daca Ponta castiga batalia, va ramane si Grindeanu cu prajitura numita „Prim-ministru”. Nu stiu daca asta e un progres. In mod sigur, pentru cetateni nu este un progres, dar nu este nici pentru pesedisti – partidul va fi foarte divizat si ciuruit de conflicte interne pentru ceva vreme de acum inainte. Si totul numai pentru ca Ponta vrea sa revina in fruntea partidului.

 4. „Grindeanu, baie de mulţime la Timişoara”

  Hahaha! Ce „baie de multime” la el acasa, in tiganie, cu toata satra adunata la ordinul organizatiei locale? De ce nu s-a dus grindeanul sa faca „baie de multime” la Cluj, la Craiova, la Constanta, la Brasov, la Ploiesti, la Bucuresti s.a.m.d.?! Nu s-a dus sa faca „baie de multime” acolo ca ramanea uscat si neimbaiat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *