Faptă cumplită în Timiș. Un bărbat și-a omorât câinele în bătaie, cu o cruzime fără margini. Atenție: detalii care vă pot afecta emoțional

O faptă cumplită a fost sesizată de membrii unei asociații pentru protecția animalelor din Sânnicolau Mare. Ei au postat pe Facebok totul, în speranța că autoritățile se vor sesiza și vor lua măsuri împotriva bărbatului care a dat dovadă de o cruzime fără margini.

CITEȘTE ȘI: Canalul Bega, imagini inedite. Nu a arătat așa nici în vreme de secetă cumplită. Foto

„Domnul din imagine  a hotărât ca are tot dreptul  să  își omoare cainele , un pui de 4 luni , cu ciocanul . Asta după mai multe lovituri de picioare . Totul s- a întamplat sub privirile îngrozite  a doua tinere , care nu stiau cum să facă , să ajute cățelul , dar au fost la un pas de a fi agresate fizic și ele , după niște înjurături românești . Disperate ,ele au cerut ajutorul nostru . Adevărul  este că nu știm nici noi încotro , dar voi merge la poliție primul lucru dimineața … între timp , am congelat cadavrul pentru autopsie ” au notat reprezentanții  Asociației Pentru Protecția Animalelor RIN TIN TIN, Sannicolau- Mare.

Ei au mai postat și un  apel către ministrul de interne, Ioan Vela, căruia i-au reamintit necesitatea înființării  Poliției animalelor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Faptă cumplită în Timiș. Un bărbat și-a omorât câinele în bătaie, cu o cruzime fără margini. Atenție: detalii care vă pot afecta emoțional

  1. Așa multa răutate zace in poporul român. Cum poți omori un biet câine? Mulți români ii lăsa pe câini s-a moară de foame, îi abandonează, îi bat. Dar români sunt creștini și pupă cadavre. Oare ii mai suportă Dumnezeu și pământul pe care calcă?
    Rușine

Lasă un răspuns