„Este revoltător!” Primarul oraşului Deta solicită măsuri urgente pentru ca oamenii să nu rămână în frig

Situația alarmantă privind alimentarea cu gaz din zona Deta generează luări de poziții dintre cele mai categorice. Petru Roman, primarul orașului Deta, consideră inumană poziția celor de la OMV și solicită măsuri urgente pentru ca oamenii să nu rămână în frig: ”Este revoltător! Problema a devenit gravă încă din urmă cu trei ani și doar după ce am bătut cu pumnul în masă s-au găsit soluții. Sunt peste 18.000 de oameni care stau în frig și cei de la OMV nu dau dovadă de nici o înțelegere, parcă nu ar avea sentimente. OMV are de gând să se retragă din zonă  și nu mai vrea să investească, iar distribuitorii spun că ei se ocupă doar de distribuție și nu e treabla lor să repare conducta. În aceste condiții, populația este prinsă la mijloc și trebuie să îndure frigul. Am avut în două rânduri videoconferințe la prefectură, la care a participat și un director din Ministerul Economiei și am stabilit să prezentăm marți un plan pentru găsirea celor mai bune soluții. Problema e ce se întâmplă până marți și de aceea avem rugămintea să nu fim lăsați fără gaz. Ar fi o mare bătaie de joc!”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
anonim 15 octombrie 2020
Auzi,colo,"culmea independentei 'energetice ! Ministerul Economiei,din Guvernul Romaniei 'sa ceara permisiunea ' companiei austriece-romane OMV-Petrom ? Mai este ceva de furat si instrainat in aceasta Tara ?
Aprodu 14 octombrie 2020
O sa fie vai de capul nostru . Ne-am vandut tot ce am avut la austrieci la unguri la arabi la italieni si am ajuns de rasul Europei. Suntem oameni slabi desii suntem aproape de sarbi nu am invatat nimic de la ei. Oameni buni nu mai alimentati ca carburanti masinile de la OMV .
Marius 14 octombrie 2020
Asa e cind vinzi tot petrolul si gazele si Petrom-ul la straini. Asa meritam ! Pe toate planurile ! Fara gaz, fara medicamente, fara ...nimic ! A-ti vrut si cedat la santaj si bani, multinationale aveti ! O sa ne iasa pe nas ! Nici piramidon nu mai producem noi, in tara, cu firme romanesti ! Asta e partea cu ...Europa care nu va place, nu ?