Vom petrece Sărbătorile în izolare? Arafat aruncă bomba: De Crăciun, ca de Paști! Plus Revelionul…

Raed Arafat are COVID 19. Medicul a fost, la finele săptămânii trecute, la Timișoara, unde s-a întâlnit cu numeroase oficialități

Secretarul de stat în MAI, doctorul Raed Arafat, anunță alte vești proaste pentru români. Acesta a declarat că este posibil să petrecem Crăciunul și Revelionul în izolare.

„Petreceri de Revelion ca în alți ani – eu cred că n-avem să ajungem la asta. Acum ca în alți ani încă e prea devreme. O spun acum, cu toată răspunderea: acum să fie petrecerea de Revelion din 31 decembrie ca cea din 31 decembrie 2019 – nu cred! Nu cred! Regulile vor trebui să fie discutate pe baza evoluției epidemiologice, iar în orice decizie care se ia interesul principal este interesul public și interesul în domeniul sănătății publice”, a declarat Raed Arafat

Șeful DSU a mai adăugat că „astfel de decizii trebuie să fie discutate prin noiembrie – care este situația, care vor fi măsurile, cum vor fi măsurile, unde se va face o anumită activitate sau alta”.

„Nu uitați că e aspectul bisericilor în Crăciun și după care avem și toate restaurantele care organizează Revelion și care vor începe presiunile că vor să organizeze revelioane ca în fiecare Revelion”, a precizat Arafat, citat de DC News.

 

evz.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Vom petrece Sărbătorile în izolare? Arafat aruncă bomba: De Crăciun, ca de Paști! Plus Revelionul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *