PNL Timiș a votat listele pentru Senat și Camera Deputaților

alin nica 6

Colegiul Director al PNL Timiș (forul superior de conducere al organizației) a stabilit, astăzi, candidații pentru Camera Deputaţilor şi Senat la alegerile parlamentare din 06 decembrie.

Pentru Camera Deputaților, ordinea este următoarea:

1. Marilen Gabriel Pirtea

2. Ben Oni Ardelean

3. Cosmin Șandru

4. Petru Roman

5. Ciprian Bogdan

6. Claudiu Chira

7. Sorin Supuran

8. Adriana Corbeanu

9. Elena Samoilă

10. Samuel Lupulescu

Pentru Senat, ordinea este următoarea:

1. Alina Gorghiu

2. Ionuț Gaiță

3. Mihai Bojin

4. Sorina Ciurlea

 

“PNL Timiș a obținut un scor politic de 35,6% la alegerile locale, scor pe care sper să îl creștem și să reconfirmăm că PNL este partidul numărul 1 în Timiș. Dorim să avem o echipă de parlamentari cu influență la București, care să colaboreze cu Guvernul PNL și să concretizeze proiectele importante pentru județul nostru în următorii patru ani, fie că este vorba despre centura Timișoarei, autostrada Timișoara – Moravița, de noua conexiune la autostrada A1, de stadion, sala polivalentă sau de preluarea aeroportului de către autoritățile locale”, a precizat președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica.

De asemenea, în cadrul ședinței BPJ interimar al PNL Timiș de astăzi, președintele interimar al organizației județene, Alin Nica, și-a asumat și conducerea interimară a organizației PNL Timișoara, până după alegerile parlamentare. Săptămâna aceasta, se va forma și un Birou Politic Local interimar PNL Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “PNL Timiș a votat listele pentru Senat și Camera Deputaților

  1. 12 din 14 sunt MUCI. Nici o schimbare – doar oportunisti. Cand aud de Marinela Pirtea parca il vad pe mucea Supuran cu duma aia expirata catre Grindineanu … ce draq?! Aline daca vrei sa faci treaba scapa de lichele si lingai, altfel ajungi ca predecesorul tau de la CEJEU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *