Dan Negru, reacție după blocarea României: „Eșecul Schengen e și din cauza alor noștri, n-o spune nimeni, politicieni lipsiți de educație școlară în diplomație, în politică / Atâta vreme cât Negru, Simona Halep sau Țancă Uraganul vor primi oferte să candideze, politica românească va fi ieftină și va sta la mâna altora”

Dan Negru, reacție după blocarea României: "Eșecul Schengen e și din cauza alor noștri, n-o spune nimeni, politicieni lipsiți de educație școlară în diplomație, în politică / Atâta vreme cât Negru, Simona Halep sau Țancă Uraganul vor primi oferte să candideze, politica românească va fi ieftină și va sta la mâna altora"

Dan Negru, reacție după blocarea României: „Eșecul Schengen e și din cauza alor noștri, n-o spune nimeni, politicieni lipsiți de educație școlară în diplomație, în politică / Atâta vreme cât Negru, Simona Halep sau Țancă Uraganul vor primi oferte să candideze, politica românească va fi ieftină și va sta la mâna altora”

Omul de televiziune Dan Negru a racționat, printr-o postare pe Facebook, la blocarea accesului României în spațiul Schengen.

„Acolo unde fiecare dă vina pe celălalt, toată lumea e de vină. Așa e cu Schengenul!

Oricine face politică in Romania. Până și mie, un nepriceput, mi s-a propus sa candidez ; chiar zilele trecute m-a sunat domnul Dan Voiculescu să-mi propună o candidatură politică. In România, politica e o meserie pentru care n-ai nevoie de nicio pregătire.

Am primit multe oferte politice, de la multe partide, dar nimeni nu m-a întrebat vreodată dacă mă pricep, dacă am vreo calitate pentru meseria asta, dacă am vreun master in științe politice. N-am, sunt praf!

V-ați lăsa pe mâna unui doctor care n-a terminat medicina, ați accepta să vă opereze ?
Eșecul Schengen e și din cauza alor nostri, n-o spune nimeni, politiceni lipsiți de educație școlară in diplomație, in politică.

Scopul educației e sa înlocuiască o minte goală cu una plină. Atâta vreme cât Negru, Simona Halep sau Țancă Uraganul vor primi oferte să candideze, politica românească va fi ieftină și va sta la mâna altora.

CITEȘTE ȘI: Revoltat că Austria nu ne lasă în Schengen, unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din vestul ţării şi-a închis conturile în băncile austrice

E nevoie de profesioniști și in meseria asta .
Nu austriecii sunt vinovați. Nici olandezii.

A fost și eșecul unor diplomați, politicieni slab pregătiți, fără studii pentru meseria asta.
Doar că P.P. Carp avea dreptate: „România are prea mult noroc pentru a mai avea nevoie de politicieni”, a scris Dan Negru.

Foto: Facebook/ Dan Negru


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Dan Negru, reacție după blocarea României: „Eșecul Schengen e și din cauza alor noștri, n-o spune nimeni, politicieni lipsiți de educație școlară în diplomație, în politică / Atâta vreme cât Negru, Simona Halep sau Țancă Uraganul vor primi oferte să candideze, politica românească va fi ieftină și va sta la mâna altora”

 1. Voi inca mei credeti in Mos Craciun?
  Inca mai credeti ca exista un personaj mirific care vine si ne face treaba?
  Hello! Buna dimineata! Nu exista asa ceva!
  Trebuie sa punem osul!
  Irosim cu maxim succes cea mai valoroasa resursa pe care ne-a dat-o natura: TIMPUL.
  Se vede peste tot: cozi de masini in trafic, cozi la casele de marcat, cozi la cabinetele medicale, cozi la ghiseele unde dam bani si asa mai departe.
  Ciudat, cozile astea toate sunt din cauza ineficientei unui aparat de stat stufos, ignorant si lenes. Lipsit total de respect pentru cei care il alimenteaza.
  Noi ne-am obisnuit. Deja pentru noi cozile sunt un mod de viata cotidian. Dar din afara se vede. Si inca foarte bine. O spun chiar si ai nostri plecati de ani buni la munca prin straini.
  Si cei de afara au un verdict clar la asa ceva: neincredere. La asta se adauga gradul mare de coruptie de care nici nu are rost sa vorbim pentru ca e omniprezenta.
  De-aia nu ne accepta!

 2. intr-un stat militienesc de drept comun ca Romania e normal ce se intampa,toti isi iubesc sefii la greu, ii pupa peste tot,sefii le dau sporuri si pensii foarte mari la 46 de ani,chestii neapreciate de cei din vest,cand e vorba sa faca ceva, sau sa aiba un pic de viziune ,nu ai ce sa le ceri,apropo in privinta migrantilor care nu vin prin Romania recomand celor de la Bucuresti sa vina la Auchan din calea Aradului,si, sa construiasca soseaua Bba Veche-Valcani -Teremia Mica sa poata supraveghea mai bine granita,poate ii vor indupleca prin fapte pe austrieci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *