Subprefectul Ovidiu Drăgănescu așteaptă o ”extensie” a funcției

Pandemia frigului. Subprefectul de Timiș recomandă școlilor fără căldură să treacă în online

Subprefectul Ovidiu Drăgănescu ar putea deveni noul prefect al județului Timiș. Avansarea vine ca urmare a ieșirii USR PLUS de la guvernare, lucru ce ar presupune, cel puțin teoretic, demisia prefecților acestui partid, printre care este și cazul celui din Timiș.

Or, într-o astfel de situație, este de așteptat ca funcția de prefect să fie preluată de actualul subprefect, Ovidiu Drăgănescu, reactivat după o îndelungă pauză forțată. Acesta are multe atuu-ri de partea sa (vechime în PNL, notorietate, anvergură, chiar și charismă), însă are și un mare handicap, care ar putea vulnerabiliza întreg partidul.

CITEŞTE ŞI: Cine a fost cel mai bogat român din toate timpurile? A împrumutat statul român

Drăgănescu a fost înregistrat în 2009, când urma să fie înlăturat din funcție din motive de schimbări politice, în timp ce încerca să-și negocieze prin metode neortodoxe păstrarea în funcție măcar pentru o perioadă de timp. Prefectul de atunci vorbea în înregistrare de o ”extensie pentru 30 de zile”, perioadă pentru care era dispus să ofere suma de 25.000 de euro reporterului sub acoperire.

Banii ar fi urmat să ajungă la Traian Băsescu, președintele României din acea perioadă. La vremea respectivă, s-a speculat că Ovidiu Drăgănescu ar fi avut nevoie de acea ”extensie” pentru a-și securiza unele afaceri imobiliare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Subprefectul Ovidiu Drăgănescu așteaptă o ”extensie” a funcției

  1. Probabil ca individul este cel mai corupt si mai venal prefect din Romania postdecembrista. In loc sa fie la inchisoare si sa plateasca pentru tot ceea ce a facut in mandatul sau precedent el are sanse de a reveni pe functie. Asta este (in)Justitia din Romania. Kovesi, te rog candideaza la presedentie, ca sa-i vedem pe toti acesti apostoli ai coruptiei la locul lor.

Lasă un răspuns