Români bătuţi măr de poliţişti, în centrul Madridului. Agenţii şi-au demonstrat măiestria pe figurile românilor (Video)

romani batuti madrid

Şapte cetăţeni români de etnie romă s-au bătut şi s-au înjurat ca la uşa cortului fix în centrul Madridului, în celebra piaţă Puerta del Sol. Circul românilor a fost oprit de poliţişti cu bastoane, pumni şi picioare în gură.

Bătaia românilor din piaţa Puerta del Sol, oprită de intervenţia în forţă de poliţiştilor spanioli, a fost filmată de un turist, iar imaginile au ajuns pe reţelele de socializare.

Iar oamenii nu ştiu ce să acuze mai repede, circul românilor sau bătaia pe care le-au administrat-o poliţiştii celor trei bărbaţi români.

Până una, alta, Poliția spaniolă a deschis „o anchetă pentru a clarifica faptele și responsabilitățile”, iar toţi cei implicaţi în bătaie au fost arestaţi, scrie observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Români bătuţi măr de poliţişti, în centrul Madridului. Agenţii şi-au demonstrat măiestria pe figurile românilor (Video)

  1. A fost o vreme cand vesticii acuzau Romania de discriminare, acum au ajuns la aceleasi metode, dar mai „profesionale”. Nu ma leg de etnia tiganeasca in general, am cunoscut destui, oameni de toate felurile, insa unii sunt absolut fara Dumnezeu, isi permit orice, oriunde, cu oricine, mai rau decat animalele salbatice.

  2. Adica tigani romani.
    Si bravo politiei respective.
    Asa se face ordine in asemenea cazuri.
    Si pentru asemenea specimene.
    Bravo inca o data !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *