Distracție în spital, în secția unde sunt internate cadre medicale cu COVID-19. Poliția face o anchetă. Video

coronavirus 24

Poliţiştii din Botoşani au demarat o anchetă pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce mai multe cadre medicale diagnosticate cu COVID-19 şi internate pe Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” s-au adunat într-un salon şi au început să cânte.

CITEȘTE ȘI: Proiect fără precedent: bolnavii de coronavirus vindecați la Timișoara revin în spital


Imaginile cu cele zece persoane au fost postate pe reţelele de socializare, iar reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani s-au autosesizat. Potrivit Agerpres, ancheta se desfăşoară in rem, urmând ca fiecare persoană participantă la acţiunea respectivă să fie identificată şi audiată.

Așa-i covid 19 rușine pentru cea mai mare minciună păcat ca mor oameni de cancer si de alte boli care nu-i tratează nimeni in perioada asta fiecare va da socoteală in fata lui Dumnezeu el da viață nu are nimeni dreptu să o ia 😭😭😭😭

Publicată de Cristina Vornicu pe Vineri, 8 mai 2020

„Ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. În continuare se efectuează cercetări pentru această faptă, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să fie dispuse măsuri conform prevederilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Delia Nenişcu. Imaginile video apărute pe reţelele de socializare surprind mai multe persoane care parodiază piesa „Hai la Botoşani!”, intepretată de trupa „Fetele din Botoşani”.

sursa: hotnews.ro

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns