”Diferite grade de libertate”, expoziţie-eveniment la Kunsthalle Bega

''Diferite grade de libertate'', expoziţie-eveniment la Kunsthalle Bega

Kunsthalle Bega prezintă expoziția ”Diferite grade de libertate”, pe care vă invită să o descoperiți inclusiv prin intermediul unui tur ghidat cu Diana Marincu și artiști din expoziție, sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 19.

Până atunci, dar și după acest moment, expoziția poate fi vizitată de miercuri până duminică, între orele 12 -18, până în data de 1 iulie 2023.

Printre lucrările pe care le veţi putea admira la Kunsthalle se numără „A fragment of a future sculpture” de Andreea Albani – text printat cu transcrierea datelor generate de un algoritm, realizat în colaborare cu Laurențiu Rodina, care descrie volumul unei sculpturi, ”Cut the Line (Time #0.6) “150820142324” – Writing at the speed of thought, part 2/2, pag. 10 – transpunere a unei pagini de jurnal, tăiere laser în lemn, ”Holy Flowers” de Mircea Cantor (fotografie print alb-negru pe hârtie de arhivă Hahnemuhle).

De asemenea, ”Batch” de Judith Fegerl – bare de aluminiu, tăiate și sudate împreună, atașate de o bandă de hârtie adezivă, ”The Curtain” de Anna Zvyagintseva (pânză, serigrafie, tuș pentru textile), ”Ghost Geometry” de Cristian Rusu (instalație in situ ), ”Map #4” de Marie-Claire Messouma Manlabien (rafie, aluminiu, cupru, ceramică), ”Auto-da-Fé” de Ciprian Mureşan (fotografie a unor fragmente de text din Elias Canetti, „Orbirea”, transpuse în graffiti pe ziduri din diferite orașe) şi ”Fragile” de Ștefania Becheanu, o compoziție sonoră și muzicală transformată în instalație sonoră in situ, activată prin performance.

CITEŞTE ŞI: Cărţi-document lansate de istoricii Ioan Haţegan şi Alexandru Kósa


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *