19 cazuri noi de COVID-19

Credeați că s-a terminat? INSP: Peste 40% din cazurile noi de Covid, înregistrate la nevaccinați, în București, Cluj, Timiș, Sibiu și Prahova

19 cazuri noi de COVID-19.

Autoritățile timișene au raportat astăzi, 19 cazuri noi de COVID-19, după efectuarea a 1.011 de teste, din care 646 de tip rapid. Rata de infectare la nivelul județului este de 0,36 la mie.
În spitalele timișene sunt 34 de pacienți, nouă la ATI.
La nivel național, astăzi, au fost înregistrate 434 cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2, cu 57 mai puțin față de ziua anterioară.
Potrivit autorităților, 54 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

CITEȘTE ȘI: ”Bâlbele, nesiguranța, neasumarea, lipsa de direcție clară au îmbolnăvit sistemul!”. Dialog cu prof. Aura Danielescu, inspector general la Inspectoratul Școlar Județean Timiș

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 45 persoane au fost reconfirmate pozitiv.
În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 615, cu 17 mai puțin față de ziua anterioară.
De asemenea, la ATI sunt internate 87 persoane, cu nouă mai puțin decât în ziua anterioară.
Dintre cei 87 pacienți internați la ATI, 80 sunt nevaccinați.
Din totalul pacienților internați, 37 sunt minori.
Până astăzi, 65.664 de persoane diagnosticate cu infecție cu SarsCov-2 au decedat.
„În ultimele 24 de ore a fost raportat de către INSP un deces (bărbat), fără decese raportate anterior intervalului de referință.
Decesul a fost înregistrat la categoria de vârstă peste 80 de ani. Pacientul care a decedat avea comorbidități și nu era vaccinat”, au transmis autoritățile.

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *