Membrii simpli din USR Timiș solicită demisia consilierei locale Aida Szilagyi, în timp ce șefii partidului tac mâlc

Membrii simpli din USR Timiș solicită demisia consilierei locale Aida Szilagyi, în timp ce șefii partidului tac mâlc

Primul articol publicat recent de ziarul nostru și având ca subiect șmecheriile imobiliare ale useristei Aida Szilagyi, actual consilier local în Timișoara, a suscitat interes în oraș, mai ales printre colegii dumneaei de partid, însă nimeni n-a îndrăznit să pună link-ul articolului pe grupul de Facebook al USR Timiș, pentru a fi discutat subiectul.

Al doilea articol, însă, a fost postat de un userist curajos pe grupul intern Membri USR Timiș, iar reacțiile n-au întârziat să apară. În marea lor majoritate, cei care și-au permis luxul de a-și exprima punctul de vedere au amendat șmecheriile imobiliare întreprinse de doamna Szilagyi, așa cum reiese și din capturile foto pe care le atașăm articolului.

Sigur, nu a existat unanimitate, ar fi fost imposibil, fiindcă întotdeauna vor apărea indivizi care vor susține că negrul e alb și viceversa. De asemenea, strânsă cu ușa de pozițiile tranșante exprimate de colegii săi, Aida Szilagyi a intervenit, solicitând răbdare până la pronunțarea unei sentințe în proces și susținând că “articolul prezintă informația în mod deformat și răuvoitor, cu scopuri clare”.

Din nou, doamna Szilagyi nu se abține de la etichetări fără a veni cu exemple de informații deformate sau eronate prezentate în articolele noastre.

De ce tace Rodica Militaru, luptătoarea contra blocurilor între case?

Foarte interesant este, însă, un alt aspect: în discuțiile iscate pe subiectul prezentat de ziarul nostru, nu a intervenit nimeni din conducerea USR Timiș/Timișoara. Nimeni. Nici măcar eterna comentatoare Rodica Militaru. Doamna în cauză este vicepreședinte USR Timișoara, este și consilier local, dar – foarte important! – este și președintele unui ONG din Timișoara, Asociația Proprietarilor din Zone Rezidențiale.

Cităm din prezentarea dumneaei, făcută pe site-ul partidului: „Intrarea în politică a fost precedată de o intensă implicare civică. Începând cu 2007, am luptat contra urbanismului haotic, a blocurilor dintre case, construite de așa zișii dezvoltatori imobiliari, cu sprijinul generos al primăriei Timișoara. Și am reușit să obțin abrogarea în instanță a HCL-urilor nelegale; am contribuit la modificarea unor legi și ordine privind urbanismul. La un moment dat, am primit și o Diplomă de excelență din partea Registrului Urbaniștilor din România”.

CITEȘTE ȘI: ”L’Amande”, cofetăria fără gluten, se deschide la Timişoara

Distinsa luptătoare împotriva urbanismului haotic și a blocurilor dintre case a amuțit brusc atunci când i-au căzut în fața ochilor șmecheriile imobiliare întreprinse de scumpa sa colegă și prietenă, cu care, de altfel, comentează cot la cot pe “n”-șpe pagini de Facebook.

Pentru că, nu-i așa, orice luptă dispare instantaneu atunci când frontul se mută în curtea ta. Cine a crezut că interesul poartă fesul doar la PSD sau PNL, iar în USR toți poartă centuri de castitate s-a înșelat amarnic…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Membrii simpli din USR Timiș solicită demisia consilierei locale Aida Szilagyi, în timp ce șefii partidului tac mâlc

  1. Ce poate să spună Rodica Militaru mare membră PCR ?USR avea un slogan ,,Oameni noi în politica „,iar în USR Timiș sunt mari membrii PCR chiar fosta președinte USR Lugoj ,activista PCR cu studii comuniste. Aida este cea care a refuzat să pună mâna pe Biblie și să spună toată formula la jurământ. La ultimele alegeri europarlamentare conducerea județeană a usr recomanda pe grupuri interne să fie votat candidatul din Arad cu toate că aveam candidat din Timiș,în scrutinul intern!Avem parlamentar de Timiș (Drula) cu toate nemulțumirile unei mare parte din partid,de parcă în USR Timiș nu aveam oameni care să ne reprezinte în parlament. Dacă vedem ce activitate are dl.Drula în teritoriu ne pare rău că am votat și susținut acest partid.Fratilor coborâți cu picioarele pe pământ că este adevărat am ajuns la 9%!

  2. Este evident ca oamenii simpli care chiar credeau in schimbare au fost folositi pentru urcarea pe scara politica a niste smecheri care nu au dorit doar schimbarea puterii ca sa o foloseasca ei.
    Deja stie tot orasu ca daca nu faci proiectele importante cu Negrisanu nu mai iti trec proiectele in primaria Timisoara.

  3. @cristi
    Foarte bine punctat, Aida nu este singura pată pe acest partid, Negrișanu cred ca e jumate din toate petele negre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *