Trupele speciale ale Poliţiei Timiş au luat cu asalt sediul „Îngerilor Galbeni” şi casa patronului! UPDATE: Răzvan Nedelcu şi soţia sa au fost reţinuţi!

Patronul firmei ”Îngerii Galbeni”, Sorin Răzvan Nedelcu, și soția acestuia, Florica Nedelcu, au fost audiați, joi, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, în dosarul în care sunt suspectați de comiterea a 16 acte de șantaj.

Tot joi dimineață, polițiștii Secției 4 și criminaliștii au efectuat trei percheziții la domiciliul suspecților și la punctele de lucru ale firmei pe care o administrează. Oamenii legii au ridicat înscrisuri, laptop-uri și alte bunuri cu relevanță probatorie.

IMAGINI SPECTACULOASE! Scăpat din ghearele „Îngerilor Galbeni”, un timişorean s-a trezit amendat şi cu permisul suspendat

 Împotriva patronului firmei ”Îngerii galbeni” au fost înregistrate zeci de plângeri penale pentru mai multe infracțiuni, printre care șantaj, distrugere și vătămare corporală.

VIDEO! La Timişoara, „Îngerii galbeni” sechestrează femei și agresează bărbați

Te pui cu Îngerii și dai de… Necuratul! „Îngerii Galbeni” continuă să-și bage… ghearele în buzunarele timișorenilor

Înjurați de timișoreni și amendați de autorități, „Îngerii Galbeni” primesc lovitură după lovitură și în instanță

Abuzurile pe care angajații acestuia le-au făcut mai multor șoferi timișoreni au culminat cu un scandal de proporții, iscat la sfârșitul anului trecut, când un profesor universitar a fost ridicat dintr-o parcare privată de pe Strada Miresei, cu tot cu mașină, de utilajele ”îngerilor”. În câteva ore, la fața locului se adunaseră  mai mulți timișoreni, polițiști, precum și reprezentanți ai administrației locale.

RĂZVAN NEDELCU, patronul „Îngerilor Galbeni”, rămâne SUB CONTROL JUDICIAR. Soluţia este DEFINITIVĂ!

Într-un moment de furie, patronul firmei, sosit și el la fața locului, s-a urcat furios în mașina sa și a demarat în trombă, lovind mai multe persoane.

Procurorii au început urmărirea penală împotriva acestuia și au solicitat arestarea preventivă. Judecătorii au respins propunerea, iar Nedelcu este, în momentul de față, cercetat sub control judiciar.

UPDATE: În urma audierilor de joi, Răzvan Nedelcu şi soţia sa au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentaţi în faţa unui judecător, cu propunerea de arestare preventivă!

3 Comments
sadf 15/01/2016
Doar la SGU Ploiesti si la APMCS Ploiesti este "totul conform legii...". Caca-m-as in gura lu' Cosma si al scursurilor lui si a celor care-l tin in brate, INAINTE de a crapa!
Nicu 14/01/2016
Un borfas ...f bine i-au facut ,sa il tina cat mai mult
Manu 14/01/2016
Ar trebui obligat să restituie toți banii luati nejustificat si sa fac ceva timp la rece....