Înjurați de timișoreni și amendați de autorități, „Îngerii Galbeni” primesc lovitură după lovitură și în instanță

Ingerii Galbeni

Șoferii care au avut ghinionul să pice în capcana respectivei firme de tractări și au decis să apeleze la justiție obțin câștig de cauză în sala de judecată, recuperându-și banii plătiți în mod injust, plus dobânzile legale și cheltuielile de judecată.

De ceva vreme încoace, celebrii „Îngeri Galbeni” și utilajele lor speciale au început să dispară din parcările supermarketurilor timișorene. Presiunea opiniei publice și amenzile primite pentru montarea de indicatoare neavizate de către Comisia de Circulație a Primăriei Timișoara și de către poliția rutieră i-au determinat, rând pe rând, pe directorii marilor magazine din oraș să rezilieze sau să nu prelungească acordurile cu SC Banat Tractări SRL („Îngerii Galbeni„).

Ridicați cu tot cu mașină
La finalul lunii trecute, a făcut vâlvă cazul celor doi soți care s-au trezit cu mașina blocată, iar mai apoi ridicată de către firma cu pricina, din parcarea magazinului Melinda Instal, de pe Strada Miresei. Cu vreo două săptămâni înaintea incidentului respectiv, alte două mașini, aparținând unor cetățeni austrieci, au fost ridicate din aceeași parcare, după aceeași „rețetă”, ba chiar unul dintre autoturisme a fost ridicat cu tot cu… ocupanții acestuia, care n-au vrut să-și părăsească vehiculul!

Evident, acțiunea în forță a „Îngerilor Galbeni” a reprezentat un abuz, fiind evident faptul că oamenii firmei de tractări nu sunt interesați câtuși de puțin să degajeze parcarea, ci să încaseze cu japca niște bani, chiar mulți bani. Spre exemplu, ridicarea uneia dintre cele două mașini menționate mai sus l-a costat pe proprietar suma de 868 de lei (tariful de ridicare, 788 de lei, plus cel de depozitare, de 80 de lei pe zi), în timp ce al doilea șofer a fost mai ghinionist, fiind obligat să scoată din buzunar nu mai puțin de 1.778 de lei, deoarece toate tarifele sunt stabilite de către „Îngerii Galbeni” în funcție de masa autovehiculului.

Despre capcanele pe care „Îngerii Galbeni” le pun în parcări, dar şi cum sunt demontate în instanţă argumentele lor aflaţi din ziarul „Renaşterea bănăţeană” de miercuri, 8 iulie!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Înjurați de timișoreni și amendați de autorități, „Îngerii Galbeni” primesc lovitură după lovitură și în instanță

Lasă un răspuns