IMAGINI SPECTACULOASE! Scăpat din ghearele „Îngerilor Galbeni”, un timişorean s-a trezit amendat şi cu permisul suspendat

Ingerii Galbeni2

Abuzurile repetate ale angajaților celei mai detestate firme din Timișoara, „Îngerii Galbeni”, care au culminat cu ieșirea la rampă, de sâmbăta trecută, a însuși șefului acestora, Răzvan Nedelcu, au provocat, finalmente, o reacție a străzii, fiindcă, deocamdată, de una concretă a autorităților nu putem vorbi.

Suntem curioși dacă primarul care a lăsat un oraș întreg fără apă caldă va contabiliza pe lista premierelor pe care le-a înregistrat Timișoara de când domnia sa ne cârmuiește cu infinită înțelepciune și această situație unică în România, în care afacerea unui „întreprinzător” constă în prinderea în capcană a șoferilor care au ghinionul să parcheze exact pe locurile pe care acesta le are închiriate. Niciunde în România nu se mai petrece așa ceva, domnule Robu, puteți bifa liniștit încă o premieră…

 

Jos pancartele!

Revoltați și exasperați că șmecheria cu „taxa pentru parcarea pe proprietatea privată” durează deja de câțiva ani, iar toate autoritățile se ascund în spatele paragrafelor de lege, trimițându-i pe cei jecmăniți – unii și bătuți – să se adreseze instanțelor de judecată, oamenii au început să-și facă singuri dreptate.

În timpul revoltei spontane de sâmbătă seară, pancartele afișate de „Îngerii Galbeni” în parcarea de la Melinda Instal (Strada Miresei nr. 1) au fost smulse de cetățenii revoltați și aruncate pe jos, una singură rămânând la locul ei. Probabil că este doar începutul și, dacă abuzurile respectivei firme de tractări vor continua, s-ar putea să asistăm și la episoade mult mai violente.

 

Un episod neștiut de frondă

Vă vom prezenta, în continuare, prin ce a trecut un timișorean, în aceeași parcare a magazinului Melinda Instal, cu câteva săptămâni înaintea deja celebrului episod de sâmbătă seară.

 

Pentru început, iată ce ne-a relatat acesta într-un e-mail trimis pe adresa redacției:

„Vă scriu în ideea ca pățania mea cu indivizii de la <<Îngerii Galbeni>> va servi cu folos altor cetățeni ce ar putea păți la fel în parcarea de pe strada Miresei. Între ghilimele se află exact declarația dată în contestația adresată Judecătoriei Timișoara:

„În fapt, în data de 03.11.2015, în jurul orei 17,30, mă aflam în parcarea imobilului cu nr. 1 de pe Strada Miresei. Eram la volanul mașinii personale și mestecam un sandviș. În același timp am observat o mașină de culoarea roșie cum a parcat în spatele unei alte mașini aflate în aceeași parcare, nelăsându-i loc de a manevra mașina.

Mi-am dat seama că este vorba de modul de operare al firmei <<Îngerii Galbeni>> iar în același moment am început să filmez cu telefonul ceea ce se întâmpla. După câteva minute a apărut o camionetă cu o macara, aparținând firmei sus amintite, ce se pregătea să ridice mașina a cărei posibilitate de a ieși din parcare a fost tăiată de o mașină marca Ford cu numărul de înmatriculare TM-89-DDU.

Când am fost observat că filmez ceea ce se întâmpla, aceeași mașină a făcut o manevră de a-mi tăia calea de ieșire din parcare. A oprit mașina în așa fel încât să nu pot manevra mașina mea decât cu riscul de a lovi mașina lui. În același timp doi angajați ai firmei <<Îngerii Galbeni>> se apropiau de mașina mea.

În momentul în care mașina Ford cu nr. TM-89-DDU a oprit, cei doi indivizi, printre care se afla și Nueleanu Bogdan, aflat pe jos și nicidecum la volanul mașinii, așa cum avea să declare în mod fals în fața poliției, au alergat efectiv ca să-mi blocheze roțile remorcii atașate mașinii mele.

Când am văzut ce vor să facă și știind din presă și de la alții că se poate sfârși violent o asemenea situație, am plecat de pe loc și este evident că am fost nevoit să acroșez mașina menționată mai sus, parcată și oprită intenționat de așa natură.

În momentul acroșajului nu era nici vorbă ca mașina Ford cu nr. TM-89-DDU să facă vreo manevră de „mers înapoi pentru a intra în parcare”, așa cum este menționat în procesul-verbal cu seria PTMX și nr. 024112. În cazul meu nu a fost vorba de faptul că nu m-am asigurat la punerea în mișcare ci de faptul că nu am vrut să fiu prins într-o situație care să degenereze în violență.

Acest lucru reiese foarte clar din înregistrările camerelor de filmări obținute de către agentul de poliție. Pe lângă faptul că au vrut să-mi blocheze abuziv roțile, că au parcat intenționat mașina Ford cu nr. TM-89-DDU ca să provoace un incident, în momentul în care am demarat și am acroșat mașina sus amintită, acești indivizi, printre care și Nueleanu Bogdan, au aruncat după mașina mea cu cele două sisteme de blocare a roților. În acest fel mi-au distrus ușa portbagajului și semnalizarea de pe partea dreaptă spate”.

 

Imaginile susțin declarațiile

Evident, l-am contactat pe cititorul nostru și l-am rugat să ne pună la dispoziție și filmarea pe care a făcut-o cu telefonul, care să-i susțină afirmațiile, lucru care s-a și întâmplat, iar scurta înregistrare o puteți viziona mai jos.

La fel, puteți urmări și înregistrarea obținută de la una dintre camerele de luat vederi ale magazinului Melinda Instal.

De asemenea, am citit și procesul-verbal întocmit de agentul de poliție, din care am aflat câteva detalii extrem de interesante.

 

Manevră de mers înapoi cu… ușile larg deschise?!

Să le luăm pe rând… În respectivul proces-verbal scrie următoarele: „A condus auto marca Opel (…) și nu s-a asigurat la punerea în mișcare de pe loc din parcarea destinată circulației a imobilului cu numărul 1 de pe strada Miresei și a acroșat în partea dreaptă spate auto marca Ford (…) care efectua manevra de mers înapoi pentru a intra în parcare„.

Sigur, la prima vedere, pentru cineva căzut din Lună, care n-a auzit în viața lui de ceea ce se întâmplă în respectiva parcare, ceea ce s-a petrecut acolo în data respectivă poate fi catalogat ca un simplu incident rutier.

De altfel, atât cititorul nostru, cât și omul „Îngerilor Galbeni”, s-au prezentat la Poliția Rutieră, la biroul „Tamponări”… E adevărat că, în momentul în care și-a dat seama că urmează să i se blocheze roțile, cititorul nostru a demarat în trombă și a lovit mașina care îi obstrucționa ieșirea, dar de unde și până unde un șofer poate executa manevra de mers înapoi pentru a intra în parcare CU UȘILE DESCHISE?! Da, ușile din spate ale autoutilitarei care, pasămite, încerca nevinovată să se strecoare în parcare, erau larg deschise!

Așadar era evident că acea manevră nu era nicidecum o manevră de intrare în parcare, ci de blocare a timișoreanului disperat, care voia să scape din capcană! Iar asta, repetăm, se vede pe înregistrarea video pe care agentul de poliție a urmărit-o. Doar că, dacă timișoreanul nostru s-a ales cu amendă și cu permisul suspendat, șoferul „Îngerilor Galbeni” n-a pățit absolut nimic, iar de aici putem trage concluzia că putem circula liniștiți cu ușile larg deschise, fiindcă poliția rutieră nu ne va amenda…

Sigur, după ce însuși șeful IPJ Timiș a declarat senin că una e să lovești cu mașina din față și alta din spate, vis-a-vis de episodul de sâmbătă seară avându-l ca protagonist pe patronul „Îngerilor Galbeni”, faptul că o încercare clară de obstrucționare poate fi catalogată, tot de un polițist, ca fiind „manevră de mers înapoi pentru a intra în parcare” e pistol cu apă…

 

Minciuna din procesul-verbal

Mai departe… În procesul-verbal scrie, negru pe alb, cu date de identificare și semnătură, că autoutilitara avariată în momentul acroșajului era condusă de unul dintre angajații „Îngerilor Galbeni” pe nume Bogdan Nueleanu, acesta fiind, de altfel, cel care a venit la Poliția Rutieră pentru a-și prezenta punctul de vedere.

Doar că – și de această dată n-avem ce reproșa agentului de poliție, care nu-i obligat să-i cunoască pe toți „Îngerii Galbeni” – respectivul domn Nueleanu a mințit: nu el a condus mașina firmei de tractări, ci el a fost unul dintre cei doi angajați care alergau cu dispozitivele de blocare ca să-l prindă pe om în capcană, iar mașina a fost condusă de un al treilea, un individ cu glugă.

Acest lucru reiese clar din filmarea făcută din mașină de cititorul nostru, în care se vede clar cum Bogdan Nueleanu se îndreaptă, pe jos și fumând, spre el, în timp ce la volanul autoutilitarei se află personajul cu glugă. De ce și-a asumat tânărul Nueleanu riscul unui fals în declarații, pe cine a vrut să acopere, habar n-avem, cert este că acel proces-verbal conține o minciună gogonată…

 

Timișorenii rămân pe cont propriu?

Sigur, timișoreanul nostru a atacat procesul-verbal la Judecătoria Timișoara, neavând altă soluție decât să-și caute în instanță dreptatea, așa că ne întoarcem de unde am plecat: de ce este nevoie să se ajungă aici, de ce autoritățile nu pot rezolva o problemă, în fond, banală?

Doar nu a descoperit un individ oarecare șmecheria supremă – cum să faci bani din piatră seacă, și la propriu, și la figurat -, iar toți cei care au pârghiile necesare să ia măsuri stau de ani în șir cu gura căscată ca la dentist…

Citeşte şi:

VIDEO! La Timişoara, „Îngerii galbeni” sechestrează femei și agresează bărbați

 

Te pui cu Îngerii și dai de… Necuratul! „Îngerii Galbeni” continuă să-și bage… ghearele în buzunarele timișorenilor

 

Înjurați de timișoreni și amendați de autorități, „Îngerii Galbeni” primesc lovitură după lovitură și în instanță

 

VIDEO! „Mascaţii” şi Poliţia Rutieră au pleoştit aripile „Îngerilor Galbeni”. Îngerul-şef a devenit… pieton!

 

Patronul de la „Îngerii Galbeni”, sub control judiciar! „NU PREZINTĂ PERICOL SOCIAL”, spun judecătorii

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

25 thoughts on “IMAGINI SPECTACULOASE! Scăpat din ghearele „Îngerilor Galbeni”, un timişorean s-a trezit amendat şi cu permisul suspendat

 1. Stimate dle Brindescu, felicitari pentru mesajul transmis prin acest articol. In ceeace priveste anumite afirmatii, cred ca ar trebui sa renuntati la ofensiva ( mai mult sau mai putin fondata) impotriva unui primar de care nici noi nu suntem deosebit de multumiti. Daca ne luam dupa judecata d-voastra, primarul este responsabil inclusiv daca vi se infunda WCul acasa si el nu vine sa il desfunde. De acord sa devoalati toate
  ” prostiile” facute de acest om, dar aveti putina deontologie si pastrati echidistanta necesara unui jurnalist onest.

  1. Nu inteleg ce imi reprosati. Pe de o parte, imi spuneti ca ar trebui sa renunt la ofensiva impotriva primarului, dar in acelasi timp imi comunicati ca nici dumneavoastra nu sunteti deosebit de multumit. Apoi va declarati de acord sa devoalez „prostiile” facute de acesta, dar pe de alta parte ma acuzati de lipsa de deontologie si echidistanta. In ceea ce priveste exemplul cu infundarea WC-ului din propria locuinta, cred ca este deplasata comparatia, fiindca in nici un caz n-am acuzat vreo autoritate a orasului de problemele pe care le-as avea in gospodarie. Daca incercati sa sugerati ca, de fapt, primarul n-are nici o responsabilitate in tolerarea situatiei pe care au generat-o „Ingerii Galbeni”, nu pot decat sa nu fiu de aceeasi parere. Aceasta este opinia dumneavoastra, eu – si nu numai eu, fiti convins – am o alta parere si anume ca nu pot accepta ca primarul unui oras precum Timisoara sa se spele pe maini si sa paseze justitiei rezolvarea problemelor oamenilor. Evident, nu primarul trebuie sa rezolve personal problema, dar are autoritatea si parghiile necesare pentru pune lucrurile in miscare.

 2. Oameni de rahat ,astia sunt atat de blestemati,au familii si ei,oare nu le e frica de repercursiuni?? Groaznic cate manarii se fac si tot scapa,oare atatea relatii sa aibe de scapa de fiecare data?

 3. Luati ranga, rupeti-le muia la astia de la ingerii galbeni, in frunte cu patronul lor….stati doar sa ma prinda pe mine sa vedeti ce ….le dau, dar cu ranga…asta sa vada si ei ce inseamna politica….pardon, afumatura lor…

 4. Ar trebui să ne facem singuri dreptate dacă autoritățile nu sunt în stare de nimic!!!
  Este strigător la cer!!! Un oraș întreg este călcat în picioare de o mână de hoți…de niște gunoaie de oameni!!!

 5. Lucreaza si la negru, la mica intelegere..unui prieten i-au ridicat mictobuzul, dar pentru ca-s baieti „faini”, i-au facut o „reducere”, acesta platind doar taxa pentru un autoturism, la negru :)) . Culmea este ca elibereaza factura si chitanta, de servicii de tractari, ca si cum, acest servici ar fi solicitat :)) … Culmea nesimtirii!!!

 6. Trebuie sa organizam un eveniment pe Facebook, sa ne strangem macar cateva sute si sa mergem acasa la d.l nedelcu seara de seara, sa inconjuram casa si sa stam acolo cateva ore zilnic.Protestam pasnic pana cand il determinam sa-si inchida activitatea

 7. Părerea mea căci ar trebui să ieșim cu toții în stradă să ne facem noi dreptate să cerem demisia capilor din poliție și justiție căci cel puțin în cazul ăsta se vede clar că au colaborat cu acest Nedelcu care cu siguranță este pericol public cu circumstanțe agravante dacă justiția era corectă în mod sigur era după gratii căci ptr. ce a făcut acolo e locul lui.

 8. Singura problema sa Ieșim CIT mai multi in strada cel puțin 10 mii de oameni ! Dacă autoritățile nu rezolva nimic atunci rezolvam noi si gata o desființăm de tot !!! Dar asta doar sa fim uniti !!! Cit mai multi cu atit mai bine !

 9. Acest individ e liber pt ca a dat spagi ,atat politicului cat si politiei ,de asta se poarta toti frumos cu el , de acum incolo nu va ramane decat sa va faceti singuri dreptate sa i blocati in trafic si sa va recuperati prin forta masina ,pt ca odata ce masina se afla pe domeniul public ,e furt ,INGERII au putere doar in acea parcare privata , atat . Ce credeti ca o sa va faca politia ? or sa va bage la furt de propria masina ?

 10. sincer, ma minunez. Ma minunez ca printre cititori vad si oameni care au vocabular si probabil si un post „greu”, oameni de cultura?! Si ma mununez ca nimeni nu face nimic. Ma minunez ca nimeni nu se sesizeaza pentru abuz in serviciu la politist… Ma minunez ca totul se trimite in justitie sau la instigare la revolta…
  BAI ORGANELOR COMPETENTE!!! TREZITI-VA!!! AUTOSESIZATI-VA!!!
  Primaria: de ce nu se poate pune un semn de „interzis” cu mentiunea: „parcare privata, se ridica masinile” semn pus pe domeniu public!!!
  Politia: de ce se fac abuzuri flagrante!!! Adica un politist nu vede ca este incercare de blocare cu masina? Nu vede ca oamenii aceia au aruncat cu lucruri in el? De ce nu este un jandarm/politist/casier/paznic care sa avertizeze oamenii.
  Justitia: Conform legii, daca „opresti” masina in parcare au dreptul sa ti se blocheze rotile? Ma scuzati… ar trebui sa fie un caz usor si pentru descurajare ar trebui sa-i puneti sa plateasca daune soferului in cauza asa se gandesc de doua ori inainte sa mai faca abuzuri.
  Presa: cu un articol nu se face lumina… trimite-ti povestea la forumurile/organele abilitate, poate asa se sesizeaza cineva inainte de a fi linsat dl. Nedelcu ca aici nu putem da vina pe teroristi.
  Vazut din exterior va spun ca ar fi bine sa cada „Ingerii” decat sa cada alte „capete”.

 11. Acest om a ramas fara permis. Bun ca a plecat din parcare si a lovit masina care vroia sa-i blocheze rotile? Dar, nenorocitul ala de Nedelcu ca a lovit atata lume cu masina are permisul suspendat?

 12. Inca odata stimate domnule Brindescu. Este departe de mine gindul de a va reprosa ceva legat de subiectul abordat. Ceeace am comentat eu a fost inversunarea cu care atacati primarul ( era sa scriu primaTul) orasului fara a tine cont de responsabilitatile ce revin celor alesi sau numiti sa conduca destinele orasului. In rest, regret ca nu ati inteles ironia si ati coborit remarca mea la nivel personal. Rolul unui edil nu este cel pe care multi cetateni ai orasului il reclama.
  PS. Cit despre Rolul si responsabilitatile ce revin unor conducatori ( indiferent la ce nivel ), precum si modul in care acestia inteleg sa se achite de ele, cred ca avem pareri diferite, ceeace nu inseamna ca nu vom putea dialoga si in viitor.

  1. Cu siguranta avem pareri diferite cu privire la rolul primarului intr-un oras. In ceea ce priveste „inversunarea” cu care spuneti ca atac primarul, cred ca exagerati. Ii acord mult mai putina atentie decat ar fi necesar.

 13. MERGETI MA PESTE EI E ULTIIMA SOLUTIE ADUNATIVA 10 000 MA SU FACETI CIRC TOTAL NU VEDETI CA IL DOARE IN PLA PINA NU VA ADUNATI SA PROTESTATI IN TOTO ORASUL A AJUNS TIMISOARA LA PICIOARELE UNUI BORFAS .

 14. Bani vorbesc de ce nu se baga nimeni ca se fac bani frumosi din asta si toti angajati de la Ingerii Galbeni sunt fost puscariasi care se comporta foarte vulgar cu toata lumea dar daca D-ul politist ,D-ul Consilier primesc bani atunci cum sa se faca ceva?

 15. Inca o data se dovedeste ca sintem guristi, dar cind e vorba sa ne adunam sa ne facem dreptate e mai greu. la fel e si cu Rovigneta, gropile din asfalt, etc… Aia 10000 care propuneti sa ne adunam si sa le rupem capul, am putea sa punem fiecare 50 lei si din suma adunata sa angajam cel mai bun avocat care sa ii faca sa infunde puscaria si sa ne despagubeasca inzecit , incit sa nu mai aiba cum recupera vreodata pagubele a 2-3 procese pe care le-a pierdut. Pai cind el ia 3000 amenda , aia ii recupereaza lejer intr-o zi in parcari din x amenzi a cite 480 sau 880 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *