Patronul de la „Îngerii Galbeni”, sub control judiciar! „NU PREZINTĂ PERICOL SOCIAL”, spun judecătorii

patron Ingerii Galbeni1

Foto: Adrian Pîclişan

Judecătorii au decis că Sorin Răzvan Nedelecu, patronul de la „Îngerii Galbeni”, NU PREZINTĂ PERICOL SOCIAL… El a fost plasat sub control judiciar, pentru 60 de zile.

Sorin Nedelcu, patronul controversatei firme „Îngerii Galbeni”, fusese reţinut de poliţie, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Potrivit poliţiştilor care au intervenit la locul incidentului, sâmbătă, reprezentanţii firmei de tractări auto „Îngerii Galbeni” au ridicat pe platformă, dintr-o parcare privată din Timişoara, o maşină în care se afla şoferul, Horia Balta, cadru didactic la Universitatea Politehnica din Timişoara.

El a refuzat să coboare din maşină, iar, după ce autoturismul a fost ridicat pe platformă, angajaţii firmei au părăsit locul şi au abandonat maşina de tractări cu tot cu autoturismul şi cu şoferul în parcarea privată, susţinând că profesorul nu are decât să plătească staţionarea şi să îşi dea singur jos maşina de pe platformă.

„Eu nu plec de aici, nu mă las călcat în picioare şi umilit. Vreau să văd ce o să facă, o să mă ţină aici? Nu mănânc, nu beau, ţin post negru, nu plec”, a spus profesorul Horia Balta.

Spre seară, acolo s-au adunat aproximativ 20 de tineri, majoritatea şoferi, pentru a-l susţine pe profesorul universitar care protesta în autoturismul aflat pe platformă.

În jurul orei 22.00, în parcarea privată au sosit şi viceprimarul Timişoarei Dan Diaconu, consilierul local Alfred Simonis şi adjunctul şefului Poliţiei Timişoara, Daniel Tudorescu.

Viceprimarul a încercat să discute cu profesorul protestatar şi l-a convins să iasă din maşină, pentru ca aceasta să poată fi dată jos de pe platformă, cu ajutorul unei macarale a Administraţiei Domeniului Public (ADP) Timişoara.

Potrivit poliţiştilor, în parcare a sosit ulterior şi patronul firmei de tractări auto „Îngerii Galbeni”, Sorin Nedelcu, iar în urma discuţiilor cu persoane prezente a decis să renunţe la orice fel de pretenţii financiare şi să dea jos de pe platformă autoturismul profesorului universitar, ceea ce s-a şi întâmplat.

Cei aproximativ 20 de tineri care se adunaseră în parcare au început să îi ceară socoteală patronului pentru alte presupuse abuzuri ale acestei firme de tractări auto, iar cineva ar fi încercat să înţepe cauciucurile de la maşina lui Nedelcu.

Sorin Nedelcu s-a urcat în maşina sa şi a pornit fără să se asigure, lovind, astfel, mai multe persoane. Una dintre acestea a fost transportată apoi cu ambulanţa la spital, acuzând dureri la picior şi în zona bazinului. De asemenea, alte câteva persoane au mers la spital pentru investigaţii medicale.

Poliţiştii spun că un echipaj de Poliţie a pornit în urmărirea lui Sorin Nedelcu, însă l-a pierdut. Bărbatul a fost imediat dat în consemn, fiind căutat de agenţii de la Poliţia Rutieră în mai multe cartiere din Timişoara.

Adjunctul şefului Poliţiei Timişoara, Daniel Tudorescu, a reuşit, în cele din urmă, să îl contacteze telefonic pe Nedelcu, pe care l-a chemat la audieri la Secţia 4 Poliţie.

În jurul orei 4, Sorin Nedelcu s-a predat Poliţiei Municipiului Timişoara, unde a sosit însoţit de avocaţi, fiind ulterior dus la Secţia 4 Poliţie, unde a fost audiat.

În urma audierilor, Sorin Nedelcu a fost reţinut pentru 24 de ore pentru loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

La Secţia 4 Poliţie au fost audiaţi şi martorii incidentului.

Totodată, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, au fost depuse la Poliţie opt plângeri pe numele lui Sorin Nedelcu.

Citeşte şi:

VIDEO! „Mascaţii” şi Poliţia Rutieră au pleoştit aripile „Îngerilor Galbeni”. Îngerul-şef a devenit… pieton!

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Patronul de la „Îngerii Galbeni”, sub control judiciar! „NU PREZINTĂ PERICOL SOCIAL”, spun judecătorii

    1. Daca lovirea intentionata cu masina a unor persoane nu reprezinta pericol social, le doresc judecatorilor sa aiba parte de acelasi tratament, ei si apartinatorii lor.

  1. Le doresc judecatorilor care l-au lasat liber pe acest „INGERAS”.. sa li se intample acelasi eveniment in care sa le fie adusa atingere integritatii corporale/fizice. Ulterior autorii sa fie lasati in libertate iar apoi, sa li se intample iar…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *