VIDEO! La Timişoara, „Îngerii galbeni” sechestrează femei și agresează bărbați

Scene revoltătoare au fost filmate într-o parcare privată din Timişoara. Proprietarul parcării şi angajaţii firmei de tractare “Îngerii galbeni” sunt acuzaţi de o femeie că au sechestrat-o şi i-au agresat soţul în timp ce încercau să îşi recupereze maşina.

Scandalul a pornit după ce timişorenii, în spiritul legii, ar fi vrut să plătească taxa de remorcare cu un card şi au cerut chitanţă.

Recent, un cetățean austriac s-a confruntat cu o problemă similară, fiind nevoit în cele din urmă să plătească 1.700 de lei pentru a-i fi eliberat autoturismul.

Citeşte şi: Uite prima maşină pe benzină scoasă la imprimantă!

Întrucât acestea nu sunt singurele incidente în care sunt implicați “Îngerii galbeni” – care de curând au blocat chiar și roțile unei mașini de poliție locală – ar fi timpul ca autoritățile abilitate să le taie “îngerilor” aripile!


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “VIDEO! La Timişoara, „Îngerii galbeni” sechestrează femei și agresează bărbați

  1. Totusi astia de unde sunt?cui ii apartine firma asta? Ala ar trebui amendat si dat in judecata pt asta!Numai din astea fac.Politia chiar nu le poate face nimic?Nici Procuratura?

    1. Ma mir și eu ca nu le face nimeni nimic. Din păcate la felul în care funcționează justiția la noi e posibil ca doamna da piardă vremea în tribunal 🙁

Lasă un răspuns