RĂZVAN NEDELCU, patronul „Îngerilor Galbeni”, rămâne SUB CONTROL JUDICIAR. Soluţia este DEFINITIVĂ!

patron Ingerii Galbeni1

Judecătorii Tribunalului Timiș au respins, vineri, contestația formulată de procurori împotriva măsurii de cercetare sub control judiciar a controversatului om de afaceri, Răzvan Sorin Nedelcu, patronul firmei ”Îngerii Galbeni”, prin care solicitau arestarea preventivă a acestuia.

Nedelcu a fost reținut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru că a lovit un grup de persoane, printre care și un jandarm, într-o parcare de pe Strada Miresei.

Sâmbătă, angajații firmei patronate de Nedelcu, au blocat roțile unui autoturism la volanul căruia se afla un profesor timișorean. Acesta a refuzat să plătească taxa de deblocare, s-a închis în mașină și a alertat mai mulți cunoscuți.

La fața locului, în prezența polițiștilor chemați și ei, s-au adunat mai multe persoane, care au protestat împotriva modului de acționare al angajaților de la ”Îngerii Galbeni”.

Patronul firmei s-a urcat în mașina sa și a demarat în trombă, lovind mai multe persoane, printre care și un jandarm. După mai multe ore de căutări, Nedelcu s-a prezentat la poliție, fiind reținut pentru 24 de ore și dus la judecătorie cu propunerea de arestare preventivă.

Judecătorii au respins însă cererea procurorilor, decizând ca acesta să fie cercetat în stare de libertate, sub control judiciar. Împotriva acestei măsuri, parchetul a făcut contestație, aceasta fiind soluționată, vineri, de judecătorii Tribunalului Timiș, care au decis ca Sorin Răzvan Nedelcu să fie cercetat, în continuare, sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Soluția este definitivă!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “RĂZVAN NEDELCU, patronul „Îngerilor Galbeni”, rămâne SUB CONTROL JUDICIAR. Soluţia este DEFINITIVĂ!

  1. Ce legaturi exista intre judecatori si acest individ care si-a permis sa loveasca cu masina 8 persoane?Nu prezinta pericol public daca a fost lasat liber?Sint aceeasi judecatori care l-au lasat liber pe tiganul care a omorit-o pe domnisoara Tirziu si apoi l-au condamnat la 2 ani,ca si cind ar fi furat niste lalelel?

Lasă un răspuns