Pericol imens pentru timişoreni! FOTO

cladire paragina

Ca urmare a numeroaselor sesizări primite de timișoreni, polițiștii locali efectuează periodic acțiuni de verificare a situației imobilului de pe strada Ion Mihalache nr. 5, aplicând până în prezent 12 sancțiuni contravenționale pe linie de neîntreținere a clădirii, dar și pe linie de protecție a mediului.

Clădirea respectivă se află într-o avansată stare de degradare, constituind un real pericol pentru cetățeni, fiind, totodată, și nesalubrizată.

Proprietarul actual al clădirii, SC Ravasi Energy SRL, s-a declarat nemulțumit de numeroasele sancțiuni primite, cu atât mai mult cu cât acesta a prezentat documente în care se arată că a efectuat demersuri pentru desființarea clădirii în cauză, primind însă aviz negativ din partea Direcției pentru cultură a județului Timiș (imobilul face parte dintr-o zonă istorică).

În urma expertizei tehnice efectuate la solicitarea proprietarului, experții au recomandat desființarea construcției, punându-se mai presus de toate siguranța cetățenilor. Poliția Locală Timișoara a transmis Direcției pentru cultură a județului Timiș documentația din care reiese starea avansată de degradare a imobilului, solicitându-se analizarea situației cât mai rapid.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *