GEST NOBIL al unor studenţi timişoreni: au oferit daruri elevilor cu deficienţe de vedere, dar şi câtorva familii nevoiaşe

În preajma sărbătorilor de iarnă, fiecare dintre noi ar trebui să ne gândim la cei mai necăjiţi şi să le întindem o mână de ajutor. Tinerii din Asociaţia Sudenţească a Universităţii Tibiscus au oferit vineri, daruri atât elevilor de la Liceul Teoretic „Iris” Timişoara, cât şi altor familii nevoiaşe.

Tinerii au pus mână de la mână şi au strâns bani pentru cadouri, astfel că au reuşit să cumpere dulciuri, rechizite, cărţi de colorat şi alimente de bază.

La Liceul Teoretic „Iris”, unde învaţă elevii cu probleme de vedere, studenţii au adus peste 130 de pacheţele cu dulciuri, pe care le-au împărţit copiilor.

De aici, tineri s-au deplasat în comuna Giroc, la o familie cu cinci copii, unde au împărţit alimente, dulciuri, rechizite, iar fiecare copil a primit o pereche de ghetuţe.

ISUT

Un coleg de la psihologie, în prezent preot la Chişoda, a identificat trei familii cu probleme, aşa că studenţii s-au oprit şi la acestea. Prima familie număra opt membri, cel mai tânăr fiind un bebeluş de nici un an.

„Le-am cumpărat alimente, scutece, dulciuri, produse de igienă”, a spus Lucian Cârniceanu, preşedintele Asociaţiei Sudenţeşti a Universităţii Tibiscus.

„Ne-am oprit şi la două bătrâne, surori, unde am lăsat alimente de bază şi câte un cozonac. Ultima familie pe care am vizitat-o a fost una compusă din trei membri – mama, tata şi o fetiţă de patru ani. Pentru ei am pregătit cărţi de colorat, o pereche de ghete pentru copil şi alimente de bază. Astăzi vom ajunge şi la Biled, unde vom aduce bucurie unei familii numeroase compuse din opt membrii. Am pregătit pentru ei o mulţime de alimente şi alte surprize”, a adăugat Lucian Cârniceanu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns