Florin Călinescu: „Maria Grapini bate orice record la capitolul cretinism“. Ce spune timișoreanul despre Tudorel Toader

Actorul şi vedeta de televiziune Florin Călinescu (62 de ani) a reacţionat critic la adresa europarlamentarului Maria Grapini, care a încercat să măsluiască voturile pentru Laura Codruţa Kovesi din Comisia LIBE a Parlamentului European.

CITEȘTE ȘI: Mort live pe facebook, la 180 km/h, aproape de locul unde 9 români au pierit la fel, în Ungaria (video)

Laura Codruţa Kovesi (45 de ani) a obţinut 26 voturi, miercuri, în Comisia LIBE a Parlamentului European, clasându-se pe locul întâi pentru ocuparea poziţiei de procuror-şef al Parchetului European.

Florin Călinescu a comentat succesul fostei şefe a DNA şi e de părere că ministrul justiţiei Tudorel Toader, pe care îl cataloghează drept „slugă“, „ar trebui să dispară“ în acest caz.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! O anonimă ajunsă șefă este protejată de mafia angajărilor din Primăria Timișoara

Vedeta de televiziune a criticat-o şi pe Maria Grapini, despre care afirmă că „la capitolul cretinism bate orice record“, în contextul în care europarlamentarul PSD a numărat „greşit“ voturile pentru Kovesi din comisia LIBE.

CITEȘTE ȘI: Fetiţă din Timiş, în lacrimi de ziua de naştere, după ce hoţii i-au furat câinele din curte

„În cazul în care Codruţa devine procuror european, în mod normal măcar sluga Tudorel ar trebui să dispară. Că Liviulică şi Tăriceanu nu cred că se gândesc la treaba asta. Încă. Iar Grapini la capitolul cretinism bate orice record… Hai, Codruţa, că se poate…“, a fost mesajul vedetei de televiziune, conform adevarul.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.