Mort live pe facebook, la 180 km/h, aproape de locul unde 9 români au pierit la fel, în Ungaria (video)

Un şofer a murit live pe facebook, la 180 km/h, aproape de locul unde 9 români au pierit la fel, în Ungaria. Accidentul a lăsat alţi doi bărbaţi în stare critică, în spital.

Un Mercedes S-class înmatriculat în Bosnia Herțegovina a rulat cu aproape 180 km/h pe M0, aproape de Szigetszentmiklos, în noaptea de 25 februarie, şi s-a răsturnat înaintea sens giratoriu, ieşinnd de pe şosea. Şoferul a murit pe loc, alţi doi pasageri au fost duşi la spital în stare critică.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! O anonimă ajunsă șefă este protejată de mafia angajărilor din primărie

Accidentul a avut loc la mică distanţă de locul în care în mai anul trecut au murit nouă români, şoferul microbuzului în care se aflau fiind de asemenea live pe facebook.

Şoferul Mercedesului răsturnat luni era un albanez kosovar, scrie totalcar.hu, el conducând cu viteză excesivă pe o porţiune de drum unde viteza maximă e de 90 de km/h. N-a putut să ia o curbă la stânga, înainte de a intra în sensul giratoriu, din cauza vitezie şi a pierdut complet controlul volanului.

VIDEO CU MOMENTUL ACCIDENTULUI LA MINUTUL 2:01

Conform poliţiei maghiare, şoferul a zburat pur şi simplu prin geamul portierei, nepurtând centură de siguranţă, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.