Fetiţă din Timiş, în lacrimi de ziua de naştere, după ce hoţii i-au furat câinele din curte

O fetiţă din Timiş a avut parte de o surpriză neplăcută chiar de ziua ei de naştere, după ce hoţii i-au furat câinele din curte.

Maya, un Akita american în vârstă de un an şi şapte luni, a dispărut fără urmă, iar proprietarul a cerut ajutorul oamenilor pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! O anonimă ajunsă șefă este protejată de mafia angajărilor din primărie

Totul s-a întâmplat, ieri, în jurul prânzului, în curtea unei case din localitatea Beregsău Mare din judeţul Timiş.

Chiar de ziua de naştere a fiicei proprietarului, hoţii au furat-o pe Maya.

„Azi, de ziua fiicei mele, am primit toti un cadou ‘minunat’. O persoană ‘binevoitoare’ s-a gândit că nu mai avem nevoie de Maya şi şi-a însuşit patrupedul nostru drag, mai pe sleau, a furat-o… din curte, din Beregsău Mare.

CITEȘTE ȘI: Mort live pe facebook, la 180 km/h, aproape de locul unde 9 români au pierit la fel, în Ungaria (video)

Suspiciunea de furt vine în urma dovezilor, plasa împletită a fost tăiata la colţul gardului şi închisă inapoi cu bucăți de sârmă ruginite, cel mai probabil găsite la casa vecină aflată în construcție. Fac un apel pe această cale, dacă cineva o vede pe Maya să mă contacteze pe facebook.

Maya este femelă de Akita american în vârsta de 1 an şi 7 luni, este blândă si de culoare maro cu alb. Este microcipată şi înregistrată în registrul de evidență al câinilor cu stăpân pe numele meu. Nici nu stiu cum sa ne bucuram de ziua de naștere a fiicei mele”, a scris Ovidiu Keresztes pe Facebook, conform observator.tv.

0 Comments

No Comment.