Spectacol fabulos la Aeroportul Internațional Timișoara. Imagini video care îți taie respirația

iacarii acrobati

Mii de oameni au asistat, sâmbătă seara, la cel mai mare spectacol aerian din vestul țării, oferit de Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” din Timișoara.

Pentru a facilita accesul publicului, organizatorul show-ului a pus la dispoziția acestuia 6.000 de locuri de parcare, dar și autobuze gratuite.

CITEŞTE ŞI: Reacţie după accidentul de pe autostrada Arad-Timişoara: „Trăiesc într-o ţară de proşti”

Deși show-ul a fost anunțat pentru ora 19, iar accesul spectatorilor a fost permis începând cu ora 16,30 pentru a nu îngreuna circulația, pe Calea Lugojului s-au format coloane de mașini.

Așteptarea, însă, a fost răsplătită, căci piloții de la Forțele Aeriene Române, Hawks of România, ASALT, Iacării Acrobați, precum și letonii de la Baltic Bees (care au revenit la Timișoara după prezența lor mult apreciată din 2016) și-au etalat măiestria pe cer, oferindu-le spectatorilor un show de zile mari.

CITEŞTE ŞI: Atenţie timişeni! Hoţii au o nouă metodă de a pune mâna pe lucrurile voastre

Avioane cu reacție, defilări, rotiri spectaculoase, figuri acrobatice executate cu multă măiestrie de piloți, dar și aterizările precise marcate ale parașutiștilor de la Blue Wings și The Pellicans – au fost elemente care au adus multe aplauze din partea publicului.

Aflat la a cincea ediție, ”Timișoara Air Show” s-a încheiat cu un concert de muzică rock, la care au participat formații românești și sârbești. La finalul mitingului aerian, spectatorii au avut ocazia de a se fotografia cu avioanele de acrobație.

CITEŞTE ŞI: Crimă şocantă în judeţul Timiş. Un taximetrist a fost omorât, apoi, incendiat. Doi minori, principalii suspecţi. Update

Pentru organizarea mitingului aviatic, Aeroportul Internaţional Timişoara a avut sprijinul Consiliului Judeţean Timiş, al Ministerului Apărării Naționale, al Primăriei Ghiroda, al Asociaţiei Patronale a Aeroporturilor din România, precum şi al altor instituţii publice şi societăţi comerciale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *