Crimă şocantă în judeţul Timiş. Un taximetrist a fost omorât, apoi, incendiat. Doi minori, principalii suspecţi. Update

crima 14

Polițiștii timișeni au fost alertați, sâmbătă, de un apel prin care o persoană anunța prezența unui cadavru în pădurea de la Sinersig.

Oamenii legii s-au mobilizat rapid, reușind identificarea, după câteva ore, a doi suspecți – în persoana unor tineri în vârstă de 15, respectiv, 17 ani – care au fost duși la audieri.

CITEŞTE ŞI: Reacţie după accidentul de pe autostrada Arad-Timişoara: „Trăiesc într-o ţară de proşti”

Din primele date, se pare că victima, un bărbat de 77 de ani, taximetrist, s-a dus în comuna Darova pentru a prelua o comandă.

O dată ajuns acolo, clienții, cei doi tineri, i-au aplicat mai multe lovituri de cuțit. Au luat apoi mașina, au dus cadavrul în pădure și s-au îndreptat către Timișoara.

După ce s-au plimbat pe străzi, în zona centrală a orașului au rămas fără benzină.

Acolo au abandonat autoturismul și au fugit de la fața locului, nu înainte de a lua din mașină telefonul victimei și o sumă de bani găsită în interiorul mașinii.

Fapta a avut loc în urmă cu aproximativ zece zile. Victima locuia în Lugoj, singură. Avea doi copii cu care însă nu ținea legătura.

Așa se și explică faptul că dispariția sa nu a fost semnalată de nici un membru al familiei. Ancheta, coordonată de procurorii timișeni, este în desfășurare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *