Atenţie timişeni! Hoţii au o nouă metodă de a pune mâna pe lucrurile voastre

furt 4

Un timişean a căzut victimă hoţilor, în această dimineaţă, în cea mai căutată comună din judeţ.

Bărbatul a făcut cumpărături la magazinul Lidl din Dumbrăviţa, iar când a plecat a constatat că o roată de la maşină avea pană.

CITEŞTE ŞI: Johnny Depp, adevărul dureros! Cum şi-a pierdut sănătatea şi aproape 600 milioane de dolari

A coborât, a evaluat situaţia şi a stabilit că nu poate ajunge până la vulcanizare, roata fiind pe jantă, aşadar a decis să o schimbe cu cea de rezervă.

Mai apoi, în momentul în care a pornit maşina, computerul de bord l-a atenţionat că una dintre uşi nu este închisă bine, aşa că a închis-o pe cea din dreapta, fără însă să bănuiască ceva.

Ajuns la o benzinărie din apropiere, omul a aflat cu stupoare că roata maşinii a fost înţepată intenţionat, iar angajaţii au mai avut de-a face cu asemenea incidente, cele mai multe întâmplându-le în parcarea magazinului Kaufland, aflat în apropiere.

Timişeanul a constatat că rămăsese fără nici un leu, fără acte şi fără cheile de la casă. Se pare că în timp ce era concentrat cu schimbarea roţii a fost jefuit.

Bărbatul a depus o sesizare la poliţie, însă oamenii legii l-au anunţat că… este primul căzut victimă unui asemenea mod de operare.

Şi totuşi, după ce a publicat păţania sa pe grupul de socializare DUNOS – Dumbrăviţa noastră de pe Facebook – cu scopul de a pune în gardă locuitorii comunei -, timişeanul a constatat că modul de operare este cunoscut în Dumbrăviţa, mai multe persoane auzind despre alte victime ale hoţilor.

Interesant este că autorul sau autorii au ştiut exact unde bat şi unde nu camerele de supraveghere ale magazinului.

După ce a verificat, împreună cu poliţiştii, imaginile video, a aflat că exact în locul unde avusese parcat autoturismul nu erau îndreptate sistemele video.

„Nu aveam mulţi bani, însă nu asta este important. Am rămas fără acte şi fără cheile de la casă. Eu acum umblu prin oraş să-mi schimb butucii de la uşi”, spune timişeanul îngrijorat.

În mod normal, dacă în anumite zone au loc mai multe fapte de asemenea gen, poliţiştii ar trebui să avertizeze oamenii, pentru a fi în gardă şi a nu cădea victime.

FOTO: gds.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Atenţie timişeni! Hoţii au o nouă metodă de a pune mâna pe lucrurile voastre

  1. Metoda e veche de peste 20 de ani, cel putin in Romania, un exemplu e cazul in care i-a fost furat laptop-ul lui George Pruteanu. Ca de obicei, NU lasati lucruri valoroase cand masina nu e incuiata, chiar daca sunteti pe aproape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *