Sejururi de tratament pentru pensionari. Care sunt staţiunile şi perioadele

tratament balnear

Calendarul arată miezul toamnei, dar termometrul este încă destul de îngăduitor cu cei care, în această lună, și-au propus să-și valorifice biletele de tratament la care au dreptul în calitatea lor de pensionari sau de asigurați ai bugetului de stat.

Stațiuni din întreaga țară, de la munte la mare, pun la bătaie locuri în hoteluri de două, trei sau chiar patru stele, pentru sejururile cu începere din această săptămână.

Investiţii fără precedent într-o comună de lângă Timişoara. Zeci de locuri pentru case vor fi puse la dispoziţia doritorilor

Oferta cea mai consistentă este adresată suferinzilor de afecțiuni reumatismale, care își pot îngriji sănătatea nu departe de casă, la Băile Herculane (Hotel Cerna** – două bilete din 13 octombrie), Băile Felix (Hotel Mureș** – două bilete, respectiv Hotel Muncel** – două bilete, ambele din 15 octombrie), Băile 1 Mai (Hotel Ceres*** – două bilete din 14 octombrie) și Geoagiu-Băi (Hotel Ceres** – un bilet din 13 octombrie, Hotel Ceres** – două bilete din 15 octombrie, Hotel Vacanța*** – trei bilete din 12 octombrie).

Două femei s-au păruit în mijlocul unei intersecţii din Timişoara. Una dintre ele s-a ales cu nasul spart

Reumatismul se poate trata însă și pe Litoral, la Eforie Nord (Hotel Amalia**** – un bilet, Hotelurile Bran, Brad, Bega**** – un bilet, din 12 octombrie) sau Saturn (Hotel Hora*** – șase bilete din 12 octombrie și trei bilete din 13 octombrie), în stațiunea mureșeană Sovata (Hotel Făget** – un bilet din 13 octombrie) sau cea mehedințeană Bala (Hotel Ceres** – două bilete din 12 octombrie).

45.000 de euro, furaţi dintr-o locuinţă. Hoții și-au cumpărat o casă cu banii sustraşi

Suferinzii de afecțiuni cardiovasculare se pot trata la Covasna (Hotel Hefaistos** – trei bilete din 14 octombrie) sau Tușnad (Hotel Anna*** – un bilet, Hotel Tușnad** – un bilet, din 12 octombrie), nevrozele și alte afecțiuni ale sistemului nervos se îngrijesc la Moneasa (Hotel Codru Moma** – un bilet din 13 octombrie și un bilet din 14 octombrie), Stâna de Vale (Hotel Iadolina*** – două bilete din 13 octombrie) și Sinaia (Hotel Cristal-Stadion** – două bilete din 12 octombrie), bolile aparatului digestiv se ameliorează la Căciulata (Hotel Traian** – două bilete din 13 octombrie) și Olănești (Hotel Parâng** – cinci bilete din 14 octombrie și un bilet din 15 octombrie), în vreme ce pentru afecțiuni ale căilor respiratorii se recomandă un sejur la Turda (Hotel Arieșul*** – două bilete din 12 octombrie).

ANUNŢ-ŞOC: Un preparat drag românilor produce CANCER! „Trebuie scos de urgență din meniu”, avertizează doctorii

Solicitații se pot prezenta zilnic (între orele 8,30 – 16 până mâine inclusiv, 8,30 -18 – joi, 8,30 – 13,30 – vineri) la sediul Casei Județene de Pensii Timiș (Timişoara, str. Andrei Şaguna nr. 5 A), având asupra lor, alături de cerere, o copie după trimiterea medicală, cuponul de pensie şi/sau adeverinţă cu venitul brut din ultima lună, actul de identitate (în original și copie xerox).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns