Două femei s-au păruit în mijlocul unei intersecţii din Timişoara. Una dintre ele s-a ales cu nasul spart

politia locala

Aflate, probabil, cu nervii la pământ, două femei s-au luat la bătaie, în mijlocul unei intersecţii din Timişoara. Poliţiştii locali aflaţi în patrulare au fost nevoiţi să intervină prompt pentru a le potoli. Incidentul s-a petrecut la intersecţia străzii 16 Decembrie cu bulevardul Iuliu Maniu.

Acolo, doi şoferi au fost la un pas să se acroşeze la plecarea de pe loc. Ambii conducători auto au oprit maşinile, iar dintr-un autoturism cu numere de Mehedinţi, condus de un bărbat, a coborât o femeie care s-a luat la ceartă cu şoferinţa celuilalt vehicul, înmatriculat în Bucureşti.

Mai mult, pasagera primului autoturism a lovit-o pe şoferiţă peste faţă atât de tare încât i-a provocat sângerări nazale. Oamenii legii au intervenit să le despartă, stabilind că autoturismul cu număr de MH era condus de Cătălin I., de 20 de ani, din Brezniţa Ocol, judeţul Mehedinţi. Pasagera din dreapta se numeşte Julia G., de 18 ani, din Timişoara, iar şoferiţa celeilalte maşini este Alexandra A., de 24 de ani, din Valcani.

Cele trei persoane au fost conduse la sediul Secţiei 3 Poliţie pentru continuarea cercetărilor sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Două femei s-au păruit în mijlocul unei intersecţii din Timişoara. Una dintre ele s-a ales cu nasul spart

  1. La 18 ani pasager fiind in masina, sa cobori si sa iei la bataie un alt sofer ridica multe semne de intrebare privind comportamentul si educatia generatiei de pitipoance si cocalari

Lasă un răspuns