ANUNŢ-ŞOC: Un preparat drag românilor produce CANCER! „Trebuie scos de urgență din meniu”, avertizează doctorii

Unul dintre cele mai iubite preparate ale românilor nu este atât de sănătos pe cum credeau aproape toți concetățenii. Doctorii au făcut un anunț șoc: ciorba poate fi una dintre cauzele apariției cancerului la stomac.

Din cauza ritmului alarmant in care oamenii se imbolnavesc de cancer la stomac, medicii romani vor sa preia modelul japonez si controlul la stomac (endoscopia) sa fie obligatoriu pentru cei trecuti de 30 de ani.

Dieta dezordonata face ca 2.000 de romani sa afle in fiecare an ca au cancer gastric. Poate surprinzator pentru modul de viata traditional al romanilor, una din cauze este ciorba calda, atat de draga celor mai multi dintre noi. Fie ca este vorba de ciorba de burta, de legume sau de perisoare, efectele asupra stomacului sunt devastatoare, anunță stirileprotv.ro.

Daca vrem o viata mai sanatoasa, ar trebui sa o scoatem din meniu, recomanda Dr. Ovidiu Penes, fondatorul primei clinici de management al varstei din Romania.

stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

10 Comments
Gicu 9 septembrie 2018
Un dobitoc vine cu ceva sa stocheze!
ciccion 14 octombrie 2016
mmmmm, oare cine a gatit ciorba dinoza?
troll 12 octombrie 2016
Doctorii "e unul singur" care si-a tras o clinica si acuma-si face reclama gratuita inflamand netul cu un troll de ziarist care publica stiri pe surse pe o foita de mahala cum ar fi zis VC TUdor.
dr. Urzici 12 octombrie 2016
Articol de doi bani cu titlu de can-can: Anunt soc ... trebuie scos ... avertizeaza doctorii. Care doctori? Un tembel care isi deschide o clinica privata de dat sfaturi (ca atata poate profesional) si are nevoie de fraieri care sa plateasca gras pentru consiliere!
ciorbita 12 octombrie 2016
Doctorasul incearca sa-si faca reclama! Sute de ani romanul a consumat doar ciorba, sarmale, mamaliga, afumaturi, toate produse in gospodarie proprie iar acum brusc numai sunt bune. Cancerul vine de la hamburgheri, shaworme si alte rahaturi congelate cu anii!
Ovidiu G.B . 11 octombrie 2016
Se poate avea si o explicatie cat de cat stiintifica?Asa zau daca inteleg ceva.
marcel motzul 11 octombrie 2016
zama-i buna da',nu fierbinte...
Horia 11 octombrie 2016
Inca un articol imbecil...
Ion Bumbu 11 octombrie 2016
Prostie mai mare n-am auzit inca...