45.000 de euro, furaţi dintr-o locuinţă. Hoții și-au cumpărat o casă cu banii sustraşi

politia mascati

Un bărbat și o femeie din Gorj au fost reținuți de către polițiști, fiind suspectați că sunt autorii unui furt din locuință cu prejudiciu de 45.000 de euro, care a avut loc în satul Cuvin.

Suspecții, un bărbat de 55 de ani și o femeie de 53 de ani, sunt din județul Gorj și au fost prinși de către polițiștii din Lipova.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Arad, Lorena Pîrvulescu, a declarat că cei doi gorjeni sunt bănuiți că, în 14 martie, au pătruns într-o locuință din Cuvin. Ei ar fi avut chei potrivite și ar fi sustrat dintr-un dulap aflat în dormitor o cutie metalică tip seif, în care se aflau 40.000 de euro și bijuterii în valoare de 5.000 de euro.

”Cu banii sustrași din locuință, cei bănuiți de comiterea faptei ar fi achiziționat un imobil de pe raza județului Alba, în valoare de 20.000 de euro, și un autoturism, bunuri pe care le-ar fi trecut pe numele unei alte persoane, cunosțință de-a celor doi, în scopul tăinuirii provenienței și detenției sumei de bani provenite din comiterea furtului”, a declarat Pîrvulescu.

Gorjenii au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

Totodată, s-a dispus măsura sechestrului asigurător asupra imobilului și autoturismului, în vederea recuperării prejudiciului.

Sursa: arq.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns