Investiţii fără precedent într-o comună de lângă Timişoara. Zeci de locuri pentru case vor fi puse la dispoziţia doritorilor

remetea mare 1

Din punct de vedere edilitar, comuna din vecinătatea Timişoarei mai are de rezolvat câteva obiective importante pentru modernizarea și dezvoltarea infrastructurii locale de drumuri și utilități.

Este vorba, în primul rând, de canalizare, serviciul de apă-canal fiind concesionat operatorului regional Aquatim. În ceea ce privește Primăria Remetea Mare, aceasta, conform edilului-șef Ilie Golubov, are ca obiective ale acestui mandat, finalizarea modernizării străzilor.

REVOLTĂTOR! A trebuit să fie violată o fetiţă de opt ani ca să mai aflăm de afacerile securiştilor

De menționat că asfaltările sunt deja executate, rămânând doar porțiuni laterale de străzi. Obiectivele referitoare la străzile cu carosabilul modernizat sunt trotuarele, podețele de acces la gospodării și șanțurile de scurgere a apelor pluviale, care se vor executa etapizat, în perioada următoare.

O comună cu multe locuri pentru casă, joburi și perspectivă. E la doi paşi de Timişoara

Trebuie menționat că, pe lângă centrul de comună, unitatea teritorială mai administrează și satul aparținător Ianova. De altfel, în materie de investiții publice, ceea ce se face într-o localitate, cum e firesc, are și o replică în cealaltă. Există, totuși, un domeniu unde nu e valabilă această regulă: extinderea rețelei de gaze, care va urma să se execute doar la Ianova, satul aparținător, unde aceasta nu există.

GALERIE FOTO! La câţiva kilometri de Timişoara se află un mic colţ de rai

Când lucrările de utilități și de modernizări de străzi vor fi încheiate, ambele localități aflate în apropierea autostrăzii și la mică distanță de municipiul Timișoara vor deveni mai atractive, atât pentru investitorii din zona productivă și de servicii, cât și pentru cei din zona rezidențială, a locuințelor, de altfel, dinamică în ambele localități.

În viitorul nu prea îndepărtat, trei localităţi din Timiş vor avea o altă faţă. Pot fi variante pentru timişorenii care vor să se mute la casă

Atunci, alte zeci de plaţuri pentru case vor fi puse la dispoziţia doritorilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns