Se întâmplă la Timişoara: fenomen… paranormal sau indolenţă?

Parcul Rozelor

Un fenomen inexplicabil are loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Iarba este cosită pe ici, pe colo, de parcă cineva ar fi vrut să se joace cu motocositoarea şi să lase urme printre straturile de flori.

Aşa se face că Parcul Rozelor, renumit până acum pentru speciile deosebite de trandafiri care pot fi admirate, devine, pe zi ce trece, faimos datorită formelor ciudate pe care turiştii le pot descoperi în zona centrală a oraşului.

Vești PROASTE pentru românii cu CENTRALE de apartament

Culmea e că bălăriile lăsate să crească anapoda în parc se înalţă semeţe de cel puţin o săptămână, deci nu poate fi vorba că muncitorilor li s-a stricat vreo motocositoare.

Cartier nou de case, lângă Timişoara. Are 65 de hectare şi 510 parcele

În curând vor rula probabil pe internet imagini cu buruienile din Parcul Rozelor şi ar putea face concurenţă celebrelor forme geometrice din lanurile de grâu descoperite în diferite zone ale lumii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

9 thoughts on “Se întâmplă la Timişoara: fenomen… paranormal sau indolenţă?

  1. Important e sa avem fantani muzicale pe Bega! Asa se intampla cand clientela PNL trebuie sa faca o groaza de bani

  2. Cel mai frumos parc din Timisoara ajunge sa arate in acest hal, asta inseamna marea preocupare a lui Robu. Bine ca este interesat sa faca fantani muzicale si sa aduca vaporase.Inadmisibil ca s-a ajuns la asa ceva.

  3. Poate e ordin din partea lui robu sa fie tunsa in asa fel :)) la ce ideei stralucite are ( vapoare,semafoare,panselute,palmieri etc )

  4. Chiar ma bucur sa vad ca avem un primar fantezist. Spirit tanar si creativ. Abia aștept sa pleci de la primărie

  5. Ce sa mai faca si robu asta saracu de el?:))) nu mai stie unde sa se imparte..robule,ia motocositoarea in mana, treci la treaba si lasa plimbarile cu mercedes-ul

  6. Daca tot suntem in basmele cu Fat-Frumos,Robu s-a gandit sa creeze si un mediu specific. O putem incadra in serialul „100 de motie”, episodul 13!

  7. Dl.primar Robu este si va fi cel mai bun!!! Îi doresc mult succes in continuare! De criticat se pricep mulți.
    Așa că m-ai abține-tiva! Si la muncă voluntară, că e orașul nostru!

Lasă un răspuns