Final de șantier în zona Podeanu – Stadion

Podeanu 1

Un șantier care trebuia să dureze doar trei luni a fost finalizat după aproape un an. Este vorba despre strada Podeanu din Timișoara, care face legătura între Calea Stan Vidrighin și Aleea FC Ripensia.

Aceasta a fost lărgită la patru benzi de circulație, fiind sistematizată cu locuri de parcare, piste de biciclete și spații verzi. Lucrarea a întârziat atât de mult din cauza unor rețele de utilități despre care primăria nu știa că se află în zonă și care au fost mutate.

Zona Stadionului „Dan Păltinișanu” are, la ora actuală, o nouă organizare, care cuprinde mai multe străzi care fac legătura între bazele sportive din acest perimetru și principalele artere de circulație.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Final de șantier în zona Podeanu – Stadion

  1. locuiesc pe str.cerna,nr11 si ca sa ajung la liceul V.TEPES cu copilul trebuie sa merg prin sant deoarece primaria nu a taiat plopi care fac mai mult rau decat bine si putea sa faca piste de biciclete si mers pietonal intre str.podeanu si cerna pe la heavean.stimata d-na DANIELA va asteptam si la noi in zona sa vedeti pe cine am ales si ce a facut ptr noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *